dom@n Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mam płytę Epoxa 8RGA. Wszystko elegancko się poinstalowało. Wrzuciłem winde XP z service packiem. Poinstalowalem stery i choc przy instalacji nie bylo zadnych bledow, nie wszystkie skladniki sie zainstalowaly. Sprawa dotyczy "nvidia control panel" którego w systemie nie ma po uprzedniej pomyslnej instalacji. Czy moze to byc wina windy? Byc moze ktos sie spotkal z podobnym problemem. Cala reszta dziala bez zarzutow. Dzwiek rowniez, brakuje tylko powyzszego. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Miałem coś takiego i k...... mnie brała bo nie wiedziałem co jest grane. Powód jest banalny, właściwości ekranu-rozwiązywanie problemów-suwak na pełne-włącz zapis. To tyle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dom@n Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Problem w tym, że suwak już jest i był na "pełne" a zapis włączony. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...