B3T0N Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 mam pewien problem , bo bedzie na prawde biedna ta buda niedlugo :lol: przezyje naprawde sporo walki ze mna i moja spawarka i dremmelem (nooo dooobra - tojką :lol: ) i zastanawiam sie (i tak bede musial to zrobic) czy czasem budzie nie nadac jakiegos innego kolorku niz default jaki mam ??kolor jest naprawde fajny , ale nie wiem czy uda mi sie zdobyc identyczna farbe : / wiec w razie czego szukam alternatywy koloru :? .... jak wyglada moja buda ?? | | | / podpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 nie kombinuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 qfa ! ale mi sie ten twoj AV podoba :o musze kombinowac - na tym to wsio polega :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Krojenie Ok ale szkoda przemalowywać. Jeżeli już koniecznie musisz to może jakoś delikatnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 maluj maluj jak tego wymaga mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 miales do wybory pare kolorow przy kupnie. to po co teraz to przemalowywac ?? rozumiem z bezyku standardowego na cos innego. ale to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 maluj, maluj ale z glowa - poszukaj jakiegos kontrastowego koloru zeby pasowal do niebieskiego - IMO czerwony by pasowal ale nie maluj calej budy tylko szczegoliki na zewnatrz jak bedziesz wstawial okno to pomaluj wnetrze - to co szare zeby bylo czerwone do tego jakis akcent w tym samym kolorze na zewnatrz i moze byc gites jak masz cyfraka (to zeby nie bylo wtopy) zrob duze dobrej jakosci foty obudowy i pobaw sie "fotosklepem" najwyzej stracisz torche czasu ale za to bezpiecznie dobierzesz jakis kolor i motyw ... ja sam sie zastanawiam czy nie wstawiac okienka do mojego ANTEC'a http://www.antec-inc.com/images/400/SX1040BII.jpg i wtedy wnetrze mazalbym na pomaranczowo :P juz to zestawienie kolorow (antracyt + pomaranczowy) obcykalem i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Wnetrze owszem mozna jakas ladna farbka machnac :) Jakbys mial jakies zadrapania powstale w trakcie modowania to ewentualnie jakies male wstaweczki innym kolorkiem jak nie uda sie dobrac takiego samego, ale calosci to raczej bym nie przemalowywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Moim zdaniem czerwony jest średnio kontrastowy do niebieskiego. Poprostu do siebie nie pasują te kolory. Jeżeli już miałbym malować detale na jakiś widoczny kolor w tej budzie to wybrałbym biały. IMHO biały i niebieski wyglądają razem wypas :) Do tego jeszcze białe diody... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hehe, malowac bude juz kolorowa? Dziwne:) Ale zalezy co masz zamiar przemalowywac? Po zabawie z fotoszopem pasuje mi do tej budy perlowy fiolet, taki dosc ciemny, ale to kwestia gustu. Bardzo jestem ciekaw jaki projekt powstanie z tego czifteka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 No B3T0N... Szkoda tego koloru :P Moze poszukaj firmy co Ci laserem wytnie jakis wzor, albo okno... naprawde szkoda by bylo ten lakier uszkodzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Wszystkie "czifteki" są takie brzydkie? Głównie o ten panel i drzwiczki z przodu mi chodzi, jakieś takie ... doodbytnicze. Ryli mi się toto nie podoba, jakby nie patrzeć. Łot ken aj sej w kwestii malowania - nie czytaj już nic w tym wątku, bo się zdezorientujesz jeno, albowiem każdy ma swoją rzyć i wizję - niebieski z czerwonym, niebieski z białym, koperkowy róż, lilaruszd*pę i tak dalej. Czuz jorself, maj lord :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hmmm ale nie zauwazyliscie jednej kwestii - w budzie beda dospawywane (na zewnatrz) pewne elementy , a wiadomo co trzeba zrobic przed spawaniem - glownie sie tym martwie - caly czas mysle i mysle.... hmm pobawie sie fotosklepem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 nio, tego z tym spawaniem, zwlaszcza na zewnatrz, to nie zauwazylismy (no bo niby jak? :) ) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...