Skocz do zawartości
B3T0N

niedlugo bede modowal bude , aleee.....doradzcie :P

Czy przemalowywac chiefa niebieskiego  

1. 1. Czy przemalowywac chiefa niebieskiego

• tak
      8
    • nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

mam pewien problem , bo bedzie na prawde biedna ta buda niedlugo :lol: przezyje naprawde sporo walki ze mna i moja spawarka i dremmelem (nooo dooobra - tojką :lol: ) i zastanawiam sie (i tak bede musial to zrobic) czy czasem budzie nie nadac jakiegos innego kolorku niz default jaki mam ??kolor jest naprawde fajny , ale nie wiem czy uda mi sie zdobyc identyczna farbe : / wiec w razie czego szukam alternatywy koloru :? ....

jak wyglada moja buda ??

|

|

|

/

podpis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maluj, maluj ale z glowa - poszukaj jakiegos kontrastowego koloru zeby pasowal do niebieskiego - IMO czerwony by pasowal

ale nie maluj calej budy tylko szczegoliki na zewnatrz

jak bedziesz wstawial okno to pomaluj wnetrze - to co szare zeby bylo czerwone do tego jakis akcent w tym samym kolorze na zewnatrz i moze byc gites

jak masz cyfraka (to zeby nie bylo wtopy) zrob duze dobrej jakosci foty obudowy i pobaw sie "fotosklepem" najwyzej stracisz torche czasu ale za to bezpiecznie dobierzesz jakis kolor i motyw ...

ja sam sie zastanawiam czy nie wstawiac okienka do mojego ANTEC'a http://www.antec-inc.com/images/400/SX1040BII.jpg i wtedy wnetrze mazalbym na pomaranczowo :P juz to zestawienie kolorow (antracyt + pomaranczowy) obcykalem i jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem czerwony jest średnio kontrastowy do niebieskiego. Poprostu do siebie nie pasują te kolory. Jeżeli już miałbym malować detale na jakiś widoczny kolor w tej budzie to wybrałbym biały. IMHO biały i niebieski wyglądają razem wypas :) Do tego jeszcze białe diody... :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie "czifteki" są takie brzydkie? Głównie o ten panel i drzwiczki z przodu mi chodzi, jakieś takie ... doodbytnicze.

Ryli mi się toto nie podoba, jakby nie patrzeć.

Łot ken aj sej w kwestii malowania - nie czytaj już nic w tym wątku, bo się zdezorientujesz jeno, albowiem każdy ma swoją rzyć i wizję - niebieski z czerwonym, niebieski z białym, koperkowy róż, lilaruszd*pę i tak dalej. Czuz jorself, maj lord :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi