wampir Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Telefon wyswietla co jakies czas blad krytyczny , moze pomoze jakis reset ( ma on cos takiego i jak sie to robi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Przeinstaluj Windows, a jak nie pomoze, to rzuc nim o sciane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Telefon wyswietla co jakies czas blad krytyczny , moze pomoze jakis reset ( ma on cos takiego i jak sie to robi ) idz z nim do sklepu gdzie go kupiles i tam spytaj co sie dzieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Hmmm , oczekiwalem bardziej fachowej odpowiedzi .. PS popracuj nad swoim windowsem ( albo rzuc sprzetem o sciane) bo cosik slaby ten wynik masz w 3dmarku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Nie mam zbytnio czasu na zabawy z 3DMarkiem. Komputer sluzy mi do pracy i rozrywki, a nie do cisniecia kolejnego punktu na benchmarku. Zaskocz mnie swoimi... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Wiec ja wiem co mu jest chyba - te siemensy maja dos duza awaryjnosc - sa 2 objamy po pierwsze sie wylacza a po 2 wyskakuja bledy (np uszkodzenia karty sim albo inne tym podobne) - sposoby rozwiazania sa 2 pierwszy tani - wgrac nowego softa - 2 drozszy naprawa telefonu dzis nie oplacalna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 firebalde3 , dzieki za odpowiedz 2002jsq , mam 12,5k bez zadnych optymalizacji ani mocniejszego krecenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...