virtuomaniak Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 Napelnilem tusz (czarny) strzykawka firmy JW wszystk jest ok ale jak sprawdzam w programie HP to pisze ze mam 0%. Dlaczego? Albo przynajmniej jak to wylaczyc aby nie pisalo ze czarny tusz sie konczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja miałem coś takiego przy drukarce Lexmark Z12.Niekiedy niewykrywa tuszu który został napełnieniony ...... miałem 100% napełnionego i pisało też 0% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 hm nie napełnia sie z regułu tych nowych pojemniczkow HP bo sa to jednoraziowki :/ Moze tyle ile wydrukował wyliczył za zyzył tyle tuszu wiec .. :) Nie ma tam pewnie zadnych miernikow poziomu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ale caly czas mi sie pojawia ze konczy sie czarny tusz a potem ze znaleziono nowy pojemnik. I tak w kolko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Tez tak mam, spowodowane jest to chyba tym ze soft oblicza jakos ilosc tuszy "przechodzacego" przez dysze pojemniczka a nie faktyczna ilosc tuszu. TO tylko moje gdzybanie ale innego wytlumaczenia nie znalazlem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A da sie to jakos wylaczyc aby to nie wyskakiwalo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 chyba niebardzo -ale czy to taki straszny problem?? w sumie uzywajac napelniaczy napelnialem oryginalny czarny kartiridz ok 8 razy kolorowy na razie 4, niestety czarny juz sie zbuntowal i drukarka zaczela krzyczec ze uszkodzony, jakby nie patrzec na napelniaqczach zaoszczedzilem ponad 500zl - czyli drukarka mi sie zwrocila:) przez caly czas uzytkowania wyskakiwal mi ten komunikat, chociaz teraz wyskakuje tylko do kolorowego - czarny jest napelniony INCTEC'kiem i nie krzyczy:) chociaz kiedys krzyczal :) moze zrozumial ze to bez sensu poddal sie i przestal :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...