Skocz do zawartości
sliqe

Laptop ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pytań kilka :) . Mam zamiar kupić sobie laptop w najbliższych miesiącach ( 6 :D )

Czy laptopy firmy actina są dobrymi laptopami i czy w ogóle sama firma jest dobra ? ( chodzi mi czy nie psują się te laptopy etc. skoro są takie tanie . )

I jaki laptop kupić wydajny do 4,5 tyś zł . Ale czas jaki uplynie w ciągu tego zbierania pieniędzy wliczcie w jakość sprzętu :) . Dzięki za odpowiedzi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Actina to nie jest krol wydajosci czy jakosci, ale maja jedna wielka zalete - sa tanie. A co wazniejsze, dosc tanio mozna dokupic do nich opcje na 3-letnia gwarancje, co daje Ci pewnosc dzialania tego sprzetu przez stosunkowo dlugi okres czasu. A po 3 latach, jak taki lapek bedzie sie sypal, to i takl bedzie juz tak stary, ze bedziesz myslal o nowym....

Pozdro

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety ten bol ze najtaniej/mocny sprzet to tylko sprowadzony z USA ehh

w polsce zwlaszcza na allegro to rozboj :(

ewentualnei z z UE

polecam dell ew. toshiba

po pierwsze nei oczekuj dobrego lcd - w dellu np dopiero te ultrasharpy sa ok , tzn duzy kat o reakcja a tak to niestety to nei to samo co stacjonarny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak byś mi zaproponował - Polecam tobie 6000 ewentualnie 9000 tyś zł :D . Ale actina do jest inaczej dajewo ;) . Części robią sami , technlogie wykupili i jadą z koksem :) . Czyli mają pewność , że ich podzespoły ze sobą działają dłuższy okres czasu .. Czyli zostane przy acrinie jednak .... :) Fajny laptopek mają na allegro za 3600 . Dzieku za odpowiedzi - CZEKAM NA DALSZE !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...