Skocz do zawartości
Darcon

Ludziska z trójmiasta

Rekomendowane odpowiedzi

Lechia, 3 liga - i to ma być zespół?

A Areczka bardzo ładnie już się ustatkowała w 2 lidze i za 2-3 lata do ekstraklasy! :D :P

Nawet byłem na meczu jak Arka pokonała Wisłę Kraków 2:0 :)

Lechia by dostała 10:0 :twisted:

Żużel może macie, ale my mamy niepokonane mistrzynie polski w kosza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto pamięta giełdę w Żaku?? Kurcze chyba żadna giełda nie miała takiego klimatu jak tam... W piwnicach... Super tam było. Przychodziło się z kasetą i gry nagrywali ;)

hyhy i te piraty duke na dyskietkach 5,25" hyhy piekne to bylo :P i kasety na tasmach do c64

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolejne forum, znaczy jak czujecie potrzbe wiekszej integracji? ja nadal wole piwo :P no chyba ze koledzy niepelnoletni :>

Dokladnie. A pomóc mozna sobie i tutaj, wystarczy odpowiednio zatytulowac temat :)

A piwko zawsze i chetnie, jak czas pozwoli ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, a propos wolnego czasu to wlasnie wystartowalem na studiach i mam pewne problemy ze zorganizowaniem sie i poswiecaniem czasu dla dziewczyny ;P

A forum takie to fajna sprawa, podchwycilem pomysl czytajac: http://www.pcprojekt.pl/forum/ i tam kolesie na prawde fajnie sie dogaduja i znajduja teamty :) zwlaszcza okolo sprzetowo-zakupieniowe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miejsce? stale hyhy raczej...

Gdansk Głowny... knajpka vis a vis krewetki... Lezetli czy jakos tak... kiedy? ja jestem tam cesto (prawie codziennie..) kiedy wy chcecie podejsc? na pw zaqpraszam... to sie zgadamy... ;) gg takze funkcjonuje mimo ze niewidoczny :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miejsce? stale hyhy raczej...

Gdansk Głowny... knajpka vis a vis krewetki... Lezetli czy jakos tak... kiedy? ja jestem tam cesto (prawie codziennie..) kiedy wy chcecie podejsc? na pw zaqpraszam... to sie zgadamy... ;) gg takze funkcjonuje mimo ze niewidoczny :P

Koniec tego tygodnia, badz nastepny... Nie ma problemu :twisted:

A pózniej odwyk od browarów :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak :P Tobie sie nie chce tloc kolejka, ale jak cos to ja bede musial :P mowie, najlepiej w sopocie ;] moze sie umowimy jak ParanoiK bedzie w sopocie :?: pita tez sie sciagnie ;]

Ty to robisz pewnie czesciej niz ja :twisted: :P :wink:

Cos trzeba wykumac :idea:

Jest jeszcze czas :twisted:

Czekamy na reszte i dogadamy szczególy :wink:

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No beka :) szybko zeszlo na temat browarow i wspolnego popijania :) - 3m rzadzi :P

Jesli chodzi o spotkanie to chetnie bym wsparl grupe inicjatywna swoja osoba ale ja wymiekam jesli chodz o problemy o/c bo dopiero sie z tym poznaje (mowimy sobie juz : 'czesc' :mrgreen: :lol: ) i jestem na zmainie sprzetu :)

Mimo wszystko pozdrawiam 3m!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No beka :) szybko zeszlo na temat browarow i wspolnego popijania :) - 3m rzadzi :P

Jesli chodzi o spotkanie to chetnie bym wsparl grupe inicjatywna swoja osoba ale ja wymiekam jesli chodz o problemy o/c bo dopiero sie z tym poznaje (mowimy sobie juz : 'czesc'  :mrgreen:  :lol: ) i jestem na zmainie sprzetu :)

Mimo wszystko pozdrawiam 3m!

Chyba na spotkanku nie bedziemy gadac o kompach :lol: Dobra joke i tak wiadomo, ze tak :twisted: :D :wink:

Integracja musi byc. Pewnie Krootki tez wpadnie :)

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi