siebek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Otoz ostatnio podczas instalacji niektorych programow pod Win 98SE wyskakuje mi blad. Wystapil on miedzy innymi podczas instalacji 3dMarka 2001 (3dmark 2000 instaluje sie normalnie) no i dzisiaj przy Max Paynie 2. Mam zainstalowane 2 systemy Win 98SE i Win XP. Pod XP wszystko normalnie sie instaluje, jednak na nim nie moge grac w nowsze giery bo mi komp nie wyrabia. Mam zainstalowanego DirectX 9.0. Nie wiem o co chodzi, a nie chce mi sie formatowac :P . Jeszcze niedawno wszystko dzialalo. Oto ten blad: Gdyby sie obrazek nie wyswietlal: Error Number: 0x80070725 Description: Niezgodna wersja procedury wejscia RPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 nie dziw się ze na xp ci komp nie wyrabia przy grach...nie masz zbyt mocnej maszyny...podobny config do mojego i ja na xp tez poszlaeć nie moge, a o max payne 2 nawet nie myśle :) a co do win98 to nie wiem, juz daawno go nie uzywalem, i w ogóle nie widzialem ze tam też jest to nieszczęsne RPC.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Win 98 tez rzadko uzywam, tylko do grania co robie raz na jakis czas. Dlatego dziwie sie ze cos moglo sie popsuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 heh...ja mam podobnie jak ty...tylko 'zapasowy' win to win ME i tez sie sypie (blue screeny, czasami sie nie chce wyłaczyć itp itd...) mimo że używam go raz na tydzień....taki urok softu od billa..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...