koczo Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Siema! Pytanie jest nastepujace... mam zainstalowane oryginalne Catalysty w systemie (z oryginalnego CD). Teraz jesli bede chcial zainstalowac nowe, to jak to zrobic bez reinstallu systemu i tak zeby ta wydajnosc wzrosla, a nie spadla :) odinstalowac stare stery i wtedy nowe dopiero, czy od razu zainstalowac te nowe bez odinstalowywania.. jak zmieniacie sterowniki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 odinstalowac stare za pomoca driver cleanera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 albo pobaw sie rejestrem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Nie chce mi sie linka podawać do Driver Cleanera ale w tym topicu jest ten link podawany przeze mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ściągnij Driver Cleaner'a - w pliku "Read me" masz wszystko opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...