Skocz do zawartości
0000

podkręcenie radka 9600

Rekomendowane odpowiedzi

powiedzcie jak podkręcić radka 9600 gdzie jest pokrentełko i do jakich wartoś  chodzi stabilnie

1. szukaj

2. szukaj

2. szukaj

4. wszystko jest zalezne od firmy, chlodzenia, biosu, danych czesci uzytych na grafie ( gl. chodiz mi o ram )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ram 512/333 szukałem z mizernym skutkie

lol. Tu chodzi o pamiec na Karcie Graficznej a nie tej co masz na plycie glownej :)

@michu19: Ja kupilem ostatnio GigaCube Radeona 9600Pro i jak narazie niezle jedyne co mnie wnerwia to to ze w mojej ulubionej grze Tactical OPS: W OpenGL jakos strasznie zwalnia (zarowno przy AA wylaczonym jak i 4x badz 6x) Skolie w Direct3D mam tak samo spoko jak na moim starym Geforce 4 Ti4200 z tym ze przy wyzszych ustawieniach jakosci sa jakies zwalone textury :( Dlatego musze grac bez AA i innych bajerow. Na dniach sprawdze czy to samo mam w innych grach. np. w Unreal Tournament jezeli tak to znaczy ze cos mam z grafa i bede ja chyba reklamowal :? Co do wydajnosci to jest spox. kupilem ja w www.sirius.pl za 793zl jezeli dobrze pamietam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9600 jest teraz bardzo tani - kartę można kupić za ok 540zł (pełna wersja, nie żadne L, Mint-am 64bit, który kosztuje ok 500zł).

Karta po o/c ok 3000pkt w 3D Mark-u 2003. Natomiast 9600Pro to wydatek rzędu 760zł (taniej nie widziałem) i też trzeba uważać na wersje Lite, EZ, czy inne "mutacje". Zgodnie z testami w HL2 9600Pro kick ass-uje FX 5900 - no ale trzeba zaczekać do FULL wersji HL2. Poczekać do świąt i brać 9600Pro. 9600 tylko wtedy gdy wiesz, że nie będziesz mieć już więcej kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radeon 9600 jest teraz bardzo tani - kartę można kupić za ok 540zł (pełna wersja, nie żadne L, Mint-am 64bit, który kosztuje ok 500zł).

Karta po o/c ok 3000pkt w 3D Mark-u 2003. Natomiast 9600Pro to wydatek rzędu 760zł (taniej nie widziałem) i też trzeba uważać na wersje Lite, EZ, czy inne "mutacje". Zgodnie z testami w HL2 9600Pro kick ass-uje FX 5900 - no ale trzeba zaczekać do FULL wersji HL2. Poczekać do świąt i brać 9600Pro. 9600 tylko wtedy gdy wiesz, że nie będziesz mieć już więcej kasy.

a jaka cene stawiasz na radka 9600pro?? ja np chce kupic herca... teraz on kosztuje niecaly 1000... ciekawe ile w swieta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hercules to wypas-te radiatorki,te pamiątki, niebieski laminat - git :D Sam bym kupił.Myśle, że akurat on niewiele stanieje, natomiast jakiś PowerColor(wersja full) powinien kosztować poniżej 700zł. Niestety jak na razie(choć mogę sie mylić) nikt nie planuje w tym roku wprowadzić jakichś nowych graf więc spadek będzie nieznaczny - 30-50zł . Teraz opchnąłem swojego 9600 i zakupiłem 9600TX-czekam tylko na przesyłkę;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...