dr34m3r Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 The low-fat, high-bandwidth solution to your networked cooking needs is finally here. The George Foreman USB iGrill conveniently connects to your home or office PC using USB 2.0 technology, and provides a sophisticated web-based cooking interface.teraz to by sie przydal zasilacz 500w ;) http://www.thinkgeek.com/stuff/looflirpa/igrill.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mysle ze to nie bylo robione pod specyficznych uzytkownikow z wielkimi zasilkam. Niemniej jednak Codegen 300W by chyba nie pociagnal. Mysle ze to jest badziewie. Wolalbym jednak wstac i w 1 minute miec goracego burgera z mikroweli niz czekac 20min i jeszcze sie meczyc przez zapachy i widok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Napisze jedno LOL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Napisze jedno LOL.ja tez LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 bardzo fajne urzadzonko, moznaby tam zepsute plytki trzymac, uszkodzony sprzet np. myszke, wlaczyc i patrzec powoli na smierc nieposlusznego gryzonia. :lol: ludzie chyba nie maja co robic ze takie zeczy wymyslaja, przecierz to jest niepraktyczne w uzyciu :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ale beznadzieja :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 hmm, killer zasilaczy? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 lo ile mnie pamięć nie myli maksymalny current z USB wynosi 500 mA a takim prądem to hamburgera sie nie usmaży, więc co to za wynalazek ? pewnie ma dodatkowy zasilacz a tylko sterowanie przez USB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Moze USB 2.0 mozna bardziej obciazyc, ale nawet jakby to nie zmienia faktu ze to urzadzenie sie raczej nikomu nie przyda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie mozna bardziej obciążyć, nic tu się nie zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Hmm... a sześć lat temu zostałem zaproszony na pokaz Windows 98 PL, startowano tam na poważnie z obsługą USB i pamiętam bardzo dobrze... żelazko podłączane do portu USB(!). Dałbym sobie głowę uciąć, że nie miało dodatkowego zasilania, ale teraz z perspektywy czasu sam już nie wiem. W każdym razie jeden prowadzący wyprasował drugiemu krawat :) Wtedy byłem ogromnym zwolennikiem Linux-a, więc rozbawiło mnie to do łez (WinAGD) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Using the USB current to directly charge high voltage capacitors, the iGrill does not require any additional power supply, making it perfect for dorm or office cooking. No i już wszyscy wiemy jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ciekawe wiec jak dlugo sie nagrzewa.... bo taka metoda to ma zajebiscie niską efektywność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 pomysły z kuchnią i kompem to juz bardzo dawno słyszałem... np jakies 5 lat temu czytałem man'y i howto'sy [brzydkie określenie na linuksa]owe jak sterowac tosterem i expresem do kawy via LPT -> teraz jedynie zmienili na USB i nie trzeba dodatkowego zródła ... ogólnie lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...