Skocz do zawartości
cracko

Potrzebni beta testerzy !!!! - Twoja Ksywa w programie !!!

Czy wg ciebie taki program ma sens ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy wg ciebie taki program ma sens ?

• Nie
      1
    • Tak
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... a siebie nie widzę w testerach :(

Więc ja bym jeszcze był za zrobieniem powiększenia okienka (szczególnie "Otwarte zasoby"). Jak mi ktoś buszuje po katalogach to one tak szybko się zmieniają że nic nie widać, a okienko nie ma suwaka, żeby zobaczyć wszystkie.

Fajna byłaby opcja zamykania połączeń dla konkretnego użytkownika, albo blokowania udostępniania dla jakiegoś IP :)... bo czasami ktoś nam podpadł ;) i nie chcemy mu dać czegoś...

To narazie tyle uwag... czekam na nowe wersje, bo jakoś ostanio rzadko były :)

Powodzenia w ulepszaniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat zrobiliśmy też kiedyś program CME do obsługi kamer internetowych ( nie chwaląc się -> goście do dzisiaj na nim testują kamerki i czułość na ruch :) ) i mieliśmy z nimi stały kontakt. Ale oczywiście robota papierkowa musiała być więc trzeba było to i owo uzupełnić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodalismy opcje komentowania na żywo - bezpośrednio do autorów ( czyli nas )

dzwonimy na numer 0642 222 135 ( pager metrobip - koszt wg tpsa ) i zostawiamy info pani w białej bluzeczce ( automatyczna sekretarka ). MAX 90 ZNAKÓW - proszę mówić wyraźnie :)

btw nowa wersja z WSZYSTKIMI XYWAMI BETA TESTERÓW DZIŚ W NOCY :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pare zastrzezen/spostrzezen ;) co do programu (v 1.4.4)

1.Nadal brak jest wlaczania/wylaczania opcji "on-top" co dosyc bardzo przeszkadza. Klikajac w dodatki->Dopisz sie do listy.../ShareMeterVisual/itp. okienka pojawiaja sie pod oknem glownym, wiec nie sposob zauwazyc (jesli ktos tego nie wie) ze opcje dzialaja.

2.Nie dziala przycisk "Anuluj" w "Dopisz sie do listy Userow"

UPDATE: Wcale nie dziala ;) Ani OK ani Anuluj...

Jak cos jeszcze znajde to dam znac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi