kokos Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 czy ktoś z kolegów wie jak zaprogramować (wgrać bios) czystą kość w płycie Intela z serii np,D815 lub jak scalić udostępniony w necie bios w jednolity plik binarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Na czysta kosc mozna wgrac BIOS za pomoca programatora, jezeli to to ci chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 wiem,że chcesz mi pomóc-tylko jak to zrobić.Myślę,że żle zrozumiałeś moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=48405 tez niewiem czy dobrze zrozumialem ale zerknij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nadal nie o to chodzi.Problem nie leży po stronie braku sprzętu do programowania tylko w jaki sposób zaprogramować czystą kość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...