Skocz do zawartości
Varrol

Microsizers :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że to nie jest jakieś super nowe - sam widziałem to jakiś czas temu, ale jakoś przeszedłem obojętnie. Poza tym nie było o tym tematu.

No cóż, nie bawię się samochodzikami już od dłuższego czasu - jednak te zabawki są niesamowite - za moich czasów (zawsze chciałem to powiedzieć) nie było takich rzeczy.

Ale chyba to jednak coś innego niż zwykłe resoraki - choć takie mam wrażenie - poza tym można je podkręcać :lol: - no to chyba jasne dlaczego przykuły moją uwagę.

A, właśnie - częśc ludzi pewnie nie wie o czym nawijam - no to looknijcie:

Microsizers

BTW - tylko nie śmiejcie się ze mnie, że mnie takie rzeczy interesują, choć sam się trochę dziwię :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"za moich czasow" :lol: takiego czegos nie bylo - FAKT

matchbox to byl szczyt marzen :) albo te takie co jezdzily normalnie i na dachu - nazwy nie pamietam :)

tak z obrazka to nie za bardzo kumam co te autka potrafia ale zapowiadaja sie ciekawie ... musialbym je zobaczyc "na zywo" w akcji

jaks ie tym bawiles to wyjasniej ocb dokladnie - moze chrzesniakowi sprezentuje na urodzinki - chociaz nei wiem czy sie nadaje takie autko dla 4-latka ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeee tam ja wolę samochodziki spalinowe trochę większe też na pilota :lol:. Kiedyś w AUTO Świecie był artykuł o takich wyścigówkach i najszybsze zapieprzają ok 220 km/h 8O. No i żaglówki oraz samoloty na pilota też są ROX. No i cholernie drogie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"za moich czasow" :lol: takiego czegos nie bylo - FAKT

matchbox to byl szczyt marzen :) albo te takie co jezdzily normalnie i na dachu - nazwy nie pamietam :)

tak z obrazka to nie za bardzo kumam co te autka potrafia ale zapowiadaja sie ciekawie ... musialbym je zobaczyc "na zywo" w akcji

jaks ie tym bawiles to wyjasniej ocb dokladnie - moze chrzesniakowi sprezentuje na urodzinki - chociaz nei wiem czy sie nadaje takie autko dla 4-latka ...

Te co jeździły "na dachu" - hmm, też nie pamiętam jak się nazywały - ale wciąż je mam, jako resztki z mojej byłej kolekcji - leżą zakurzone na półce.

Te autka - no cóż - radiosterowane samochodziki wielkości pudełka zapałek. Maja amortyzowane przednie koła, które nawet się skręcają :lol:

Mozna w nich wymieniać silniki, dodawać oświetlenie, zakładać alufelgi 8O itp.

Heh - dla mnie to raczej jako ciekawostka, bo szczerze wątpię, żebym się zdecydował kupić :lol: - ale tak z 7 lat temu to pewnie bym juz leciał do sklepu.

Aha - jakis czas temu kumpel przyniósł takie coś na uczelnię :lol: i jeździliścmy po ławkach na wykładzie - było śmiechu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ochtykarol, więcej akcesoriów niż w dobrze wyposażonym sex-shopie :>

Jak mi zostanie jakaś pleksa po kanapce z Pentium 2 to sklecę sobie taką zabawkę (ino większą), która jeździ, świeci, skręca i robi "gzik gzik". Układ "RC" wydłubałem z jakiegoś tajwańskiego wyrobu w stanie agonalnym (tedy nie śmiem użyć nazwy RC bez cudzysłowu), kółka wyrzezam albo też z czegoś wydłubię. Karoserii pewnie nie zrobię, bo po co :>

A propos rzeźbienia - widziałem we wsi materiał pod nazwą spienione PCV. Rzekomo można to ciąć skrobaczką do warzyw, podgrzewać zapałkami i kleić na pot, krew i łzy, takie to podatne na obróbkę, a przy tym stosunkowo wytrzymałe. Bawił się ktoś w takie sprośności? Bo nie wiem czy inwestować w arkusz 150x150 za 40~50 pln (tylko tak jest toto sprzedawane).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jaką  taki maluch rozwija predkość.

5km/h - gdzies to wyczytalem wczoraj na tej stronie - ale moze po tunningu smiga wiecej :twisted:

ciekawi mnie tylko jedno - na tej stronie lata napis "DO PIERWSZYCH 100 ZAKUPIONYCH ZESTAWOW costam GRATIS !!!"

8O

jezeli zestaw to autko za ponad 200PLN to ja nie wiem kto skorzysta z takiej promocji ... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi