Varrol Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Wiem, że to nie jest jakieś super nowe - sam widziałem to jakiś czas temu, ale jakoś przeszedłem obojętnie. Poza tym nie było o tym tematu. No cóż, nie bawię się samochodzikami już od dłuższego czasu - jednak te zabawki są niesamowite - za moich czasów (zawsze chciałem to powiedzieć) nie było takich rzeczy. Ale chyba to jednak coś innego niż zwykłe resoraki - choć takie mam wrażenie - poza tym można je podkręcać :lol: - no to chyba jasne dlaczego przykuły moją uwagę. A, właśnie - częśc ludzi pewnie nie wie o czym nawijam - no to looknijcie: Microsizers BTW - tylko nie śmiejcie się ze mnie, że mnie takie rzeczy interesują, choć sam się trochę dziwię :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 "za moich czasow" :lol: takiego czegos nie bylo - FAKT matchbox to byl szczyt marzen :) albo te takie co jezdzily normalnie i na dachu - nazwy nie pamietam :) tak z obrazka to nie za bardzo kumam co te autka potrafia ale zapowiadaja sie ciekawie ... musialbym je zobaczyc "na zywo" w akcji jaks ie tym bawiles to wyjasniej ocb dokladnie - moze chrzesniakowi sprezentuje na urodzinki - chociaz nei wiem czy sie nadaje takie autko dla 4-latka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Fajneeee ale znajac mohe wymagania to odrazu musial bym miec ta najlepsza wersje, a ona jest cholernie droga ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Eeee tam ja wolę samochodziki spalinowe trochę większe też na pilota :lol:. Kiedyś w AUTO Świecie był artykuł o takich wyścigówkach i najszybsze zapieprzają ok 220 km/h 8O. No i żaglówki oraz samoloty na pilota też są ROX. No i cholernie drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 spoko bajer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 wypasiona zabawka może sobie kupie kiedyś heh jak to jeździ bo z tego co tu pisze super sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 "za moich czasow" :lol: takiego czegos nie bylo - FAKT matchbox to byl szczyt marzen :) albo te takie co jezdzily normalnie i na dachu - nazwy nie pamietam :) tak z obrazka to nie za bardzo kumam co te autka potrafia ale zapowiadaja sie ciekawie ... musialbym je zobaczyc "na zywo" w akcji jaks ie tym bawiles to wyjasniej ocb dokladnie - moze chrzesniakowi sprezentuje na urodzinki - chociaz nei wiem czy sie nadaje takie autko dla 4-latka ... Te co jeździły "na dachu" - hmm, też nie pamiętam jak się nazywały - ale wciąż je mam, jako resztki z mojej byłej kolekcji - leżą zakurzone na półce. Te autka - no cóż - radiosterowane samochodziki wielkości pudełka zapałek. Maja amortyzowane przednie koła, które nawet się skręcają :lol: Mozna w nich wymieniać silniki, dodawać oświetlenie, zakładać alufelgi 8O itp. Heh - dla mnie to raczej jako ciekawostka, bo szczerze wątpię, żebym się zdecydował kupić :lol: - ale tak z 7 lat temu to pewnie bym juz leciał do sklepu. Aha - jakis czas temu kumpel przyniósł takie coś na uczelnię :lol: i jeździliścmy po ławkach na wykładzie - było śmiechu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 ILEEE? ponad 200pln. Tego lata widzilem takie w Łebie po 49 pln!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ochtykarol, więcej akcesoriów niż w dobrze wyposażonym sex-shopie :> Jak mi zostanie jakaś pleksa po kanapce z Pentium 2 to sklecę sobie taką zabawkę (ino większą), która jeździ, świeci, skręca i robi "gzik gzik". Układ "RC" wydłubałem z jakiegoś tajwańskiego wyrobu w stanie agonalnym (tedy nie śmiem użyć nazwy RC bez cudzysłowu), kółka wyrzezam albo też z czegoś wydłubię. Karoserii pewnie nie zrobię, bo po co :> A propos rzeźbienia - widziałem we wsi materiał pod nazwą spienione PCV. Rzekomo można to ciąć skrobaczką do warzyw, podgrzewać zapałkami i kleić na pot, krew i łzy, takie to podatne na obróbkę, a przy tym stosunkowo wytrzymałe. Bawił się ktoś w takie sprośności? Bo nie wiem czy inwestować w arkusz 150x150 za 40~50 pln (tylko tak jest toto sprzedawane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 troche sie zastanawiam taki stary a lubi zabawki ale teraz buduje sterowany model pływający więc nawet nie mam co sie zastanawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hehehe niezly wypasik te zabaweczki sam bym sie chetnie nimi pobawil a raczej moze tuningowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja mialem 3 takie modele jezdzace na dwoch stronach + wyrzutnie i skocznie :] W Pewexie dziadek kupowal... Ale nazwa..hmm, kurde, bedzie mnie to meczyc teraz przez Was :] Musze sobie przypomniec... :) --- FLiPERY to sie zwalo ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Od razu wpadlem na podstrone o tuningu tych furek... Niezle :D Poza tym- te autka to takie Micro Machines na zywo... Musze to miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 aRoo"] to takie Micro Machines dokladnie a na filmiku jeszcze jak w gierce jest pokazane jak kolesie pomykaja po stole miedzy filizankami :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 podobne samochodziki mozna kupic na gieldzie w wawie 50zł fajna zabaweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 az lezka w oku sie kreci nie zapomne jak to z kolegami podkladalismy resoraki pod nadjezdzajace samochody albo kladlismy na torach 8) lub palilismy zapalkami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ciekawe jaką taki maluch rozwija predkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ciekawe jaką taki maluch rozwija predkość. 5km/h - gdzies to wyczytalem wczoraj na tej stronie - ale moze po tunningu smiga wiecej :twisted: ciekawi mnie tylko jedno - na tej stronie lata napis "DO PIERWSZYCH 100 ZAKUPIONYCH ZESTAWOW costam GRATIS !!!" 8O jezeli zestaw to autko za ponad 200PLN to ja nie wiem kto skorzysta z takiej promocji ... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 hurtownie ale to pewnie sie inaczej dogaduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 kurcze ja tez bym chcial takie cos miec :) albo i ze 2 to bym sie ze starszym po mieszkaniu scigal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Wlasnie sie dowiedzialem ze znajomy to ma :D Moze sie pobawie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...