AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ostatnio dostałem spam że niby pisze zadużo postów w ktrótkim czasie i że to TWEAK mnie ostrzega ..... ździwiłem się w tym momencie bardzo .... i teraz mam pytanie CZY TWEAK PODEJMUJE TAKIE DZIAŁANIA ?! jak nie to w takim razie ktoś kto dorwał E-Maile na tweaku nasze spamuje teraz ...... czy też zdażyło się wam to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a byl dopisek mniej wiecej taki ze jesli uznasz to za spam albo obrazliwy to costam costam ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 nie ....... i to niebylo by nic takiego gdyby to był 1 mail ... mi przyszło 100 naraz !!! (ponad) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a mi 30 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 a jaki jest e-mail nadawcy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no to jakis [ciach!] dorwal adresy i zasmieca pozadnych forumowiczow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 andriu@wp.pl < ale czy naprawde "TEN" andriu mógłby to robić ? niechce mi sie wierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 kurde mam pocztę za którą w pewnym sensie PŁACE i jeszcze mam spam :( przez jakiegoś CIULA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 hm... sprawdz po ip , potem wrzucasz visual routa i juz wiesz gdzie mniej wiecej mieszka ciulik. powodzonka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 niema tam ip ... gdyby było to by było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 213.227.66.83 ip spamera widac ze z mojej sieci :( maly dól , niezle sie ktos bawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 moze ktos podglada twoje pakiety :| mozesz mu nawrzucac np piszac na pustym kanale irc albo cos takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 oki już z Kubasikiem doszliśmy kto to pisał :!: zgnoić s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyna !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 moze ktos podglada twoje pakiety :| mozesz mu nawrzucac np piszac na pustym kanale irc albo cos takiego ;)nie na zadnym ircu tylko jutro w szkole w ryj dostanie cwaniak :D :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 no i tak 3mać !!! ma szczęście że ja do was do szkoły niełaże !!! na dodatek sukinkot wysyłał tak jakby z MOJEGO IP (ustawiał że z mojego kompa szedł spam jakby)!!! u kubasika pisało moje ip ...a ja niewysyłałem tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Lac SPAMerow!!!!! :twisted: Tak BTW to goraco polecam do spamu SpamAssasin! I to nie jest standartowy SPAM killer :) Uzywa niesamowitych regul... Wiecej info tutaj: http://spamassassin.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 i to chamskich podających moje IP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 i to chamskich podających moje IP :( Litości. Ty i Kubasik jesteście zapewne w jednej sieci. IP zakresu 213.227.6x.xx należą do sieci zabrze.net.pl, i to nie Twoje IP, bo zapewne nie masz publicznego, tylko IP należące do waszego providera. A co do maili, to zapewne jakiś jajcarz od was z LAN'a. adres andriu@wp.pl nie jest adresem, jaki podał andriu tweakowi. Najlepiej z nim pogadajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 i to chamskich podających moje IP :( Litości. Ty i Kubasik jesteście zapewne w jednej sieci. IP zakresu 213.227.6x.xx należą do sieci zabrze.net.pl, i to nie Twoje IP, bo zapewne nie masz publicznego, tylko IP należące do waszego providera. A co do maili, to zapewne jakiś jajcarz od was z LAN'a. adres andriu@wp.pl nie jest adresem, jaki podał andriu tweakowi. Najlepiej z nim pogadajcie. hm...... odpowiem krótko > moje ip to 213.227.66.83 (takie jak podane w spamie do kubasika a u mnie jego ip z końcówką 56).To prawda należymy do tej samej sieci ... a sprawa jest taka że moje ip to właśnie IP PUBLICZNE.Tak więc ja POSIADAM ip zew ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 i to chamskich podających moje IP :( Litości. Ty i Kubasik jesteście zapewne w jednej sieci. IP zakresu 213.227.6x.xx należą do sieci zabrze.net.pl, i to nie Twoje IP, bo zapewne nie masz publicznego, tylko IP należące do waszego providera. A co do maili, to zapewne jakiś jajcarz od was z LAN'a. adres andriu@wp.pl nie jest adresem, jaki podał andriu tweakowi. Najlepiej z nim pogadajcie. hm...... odpowiem krótko > moje ip to 213.227.66.83 (takie jak podane w spamie do kubasika a u mnie jego ip z końcówką 56).To prawda należymy do tej samej sieci ... a sprawa jest taka że moje ip to właśnie IP PUBLICZNE.Tak więc ja POSIADAM ip zew ...jest dokladnie tak jak napisal astex obydwaj mamy publiczne ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 qrwa, dopiero zauważyłem, co jest ????????????? zabije jak sie dowiem ktooooooooooo ? nie posiadam adresu andriu@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 zabije jak sie dowiem ktooooooooooo ?w pełni popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 seek and destroy :lol: Proponuję wyczaić prawdziwe adresy mailowe jakie ma ten kolo i go zasypać mailbomberami. Czy aby nie jestem zbyt mało brutalny? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 seek and destroy :lol: Proponuję wyczaić prawdziwe adresy mailowe jakie ma ten kolo i go zasypać mailbomberami. Czy aby nie jestem zbyt mało brutalny? :lol:skądże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 heheh bk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...