Poke Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Stronka: http://discuss.futuremark.com/forum/showfl...&fpart=all&vc=1 Niby wszystko ladnie wyjasnione ale az w glowie mi sie zakrecilo od ilosci wersji i podwersji. Co mam wlasciwie zciagnac, bo wydaje mi sie ze to cos z tytulem "YouP-PAX IV Final WDM Driver (21 May 2003)" ale powyzej jest inna wersja "YouP-PAX-IV-Pro-X" a najnowsza wersja jest z kolei "New YouP-Pax V Audigy 2 ZS" z wczoraj (22 pazdziernika 2003). Czytalem juz watki na tym forum dotyczace przerabiania SB na Audigy ale po prostu kompletnie sie pogublem. PS. Czemu niektore gry na orginalnych serownikach od Creativa pisza mi ze mam EAX HD? To normalne? Wybaczcie lamerskie pytania ale w kartach dzwiekowych by Creative slabo sie orientuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 W zestaw wchodza: 1. Zmodyfikowane Sterowniki 2. Oprogramowanie Karty Aby zainstalowac oprogramowanie karty, musisz miec zainstalowane zmodyfikowane sterowniki. YouP-PAX-V, YouP-PAX-IV-Pro-X, YouP-PAX IV383, YouP-PAXIII Play & Enjoy: sa to po prostu rozne wersje tych sterownikow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poke Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Hehe... No tos mi wyjasnil! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Masz przeciez wybor - mozesz sciagnac ktora chcesz. Zainstaluj najnowsza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...