Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 kumpel prosil mnie zebym sie dowiedzial czy mozna podlaczyc do kompa dwie karty dzwiekowe zeby jedna podlaczyc jdna do sluchawek i mikrofonu a druga do wiezy czy jakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Właśnie tez sie nad tym kiedys zastanawialem, pewnie chodzi mu o to co mnie! :) Tzn. jedna dzwiekowka jako odsluch, a druga jako zrodlo. Na imprezki! :D Musze sobie zalatwic na chwile jakis dzwiek i w koncu samemu sprawdzic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Da się, pod warunkiem, że program do odtwarzania dźwięku będzie miał możliwość wybory urządzenia na każdą ścieżkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ja kiedyś prowadziłem imprezę używając wyłącznie SBLive 5.1 i sterowników kX. Dzięki temu miałem na jednej karcie 3 niezależne stereofoniczne kanały: jeden na nagłośnienie (mikser), drugi na słuchawki i został jeszcze jeden niewykorzystany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Właśnie tez sie nad tym kiedys zastanawialem, pewnie chodzi mu o to co mnie! :) Tzn. jedna dzwiekowka jako odsluch, a druga jako zrodlo. Na imprezki! :D Musze sobie zalatwic na chwile jakis dzwiek i w koncu samemu sprawdzic...niewiem czy chodzi o ciebie ale o qmpla z klasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 ech.. wiem, ze chodzi o twojego kumpla, ale tylko stwierdzilm, ze chyba mam ten sam problem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 u niedoczytalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 musi sie dac ja podłaczałem Live 5.1 i SB128 (dodało mi to nastepny kanał do tego co pisał lechoo) to dopiero był czaaaad oczywiscie na kX project Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...