Skocz do zawartości
kucyk

Silent Hill 3

Rekomendowane odpowiedzi

Gierka jest bardzo dobra klimat jest świetny załuje bardzo że nie ma dzwieku 5.1 :( acha i sterowanie takie jakies troche inne nie wiem jak ustawic zeby bylo takie jak w Silent Hill 2 bo nie pamietam juz kaliwszy.

Mogliby dac jakiegos patcha. NO tylko problem twki w tym ze nie bylo jeszcze oficjalnej premiery :) ale gierka rzadzi. Szkoda tylko ze Residenty wychodza na tego zasranego tostera (chociaz to mala strata bo sh zawsze mial lepszy klimat).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podzielam zdanie BigSpidera ...ta gierka to kawał dobrej roboty (wiadomo - japońce) mimika twarzy i animacja postaci nie mają sobie równych ..zassałem z netu , wypaliłem na płytkę DVD  i na razie poczekam ..mam mało czasu teraz na granie , a tej gry nie chce przejsc  "na raty"  8)

Ja jestem obecnie w odmieenionym biurze - niezly klimat, pelno krwi na scianach, ta wanna i zwloki na scianie.... jeszcze duzo mi zostalo do przejscia, ale mimo to czekam juz na sh4 :) tylko pewnie niestety wtedy moja karta obecna to bedzie minimum a procek ktory mam teraz na pewno za malo - skoro tak bardzo w porownaniu do 2 czesci wymagania skoczyly. 2 czesc nawet na rivie tnt chodzila i celku 700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie dotarłem do Silent Hill przed tym jazda samochodem widzieliscie te krople na szybie majstersztyk wogule gra jest świetna.U mnie pojawiaja sie czarne kwadraciki na włosach postaci ale na Heryl jest wszystko wporzadku tylko na postacich w filmikach u was tez tak moze sie dzieje??

PS.Muzyka miazdzy głowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie dotarłem do Silent Hill przed tym jazda samochodem widzieliscie te krople na szybie majstersztyk wogule gra jest świetna.U mnie pojawiaja sie czarne kwadraciki na włosach postaci ale na Heryl jest wszystko wporzadku tylko na postacich w filmikach u was tez tak moze sie dzieje??

PS.Muzyka miazdzy głowe

U mnie zadnych kwadracikow nie ma :)

A jesli chodzi o muze to masz tu mala niespodzianke:

http://www.silenthill3.it/sh3_soundtrack.shtm

Polecam w szczegolnosci utwory:

You're not here

Please love... love me

I want love

I want love (studio remix)

Milego sluchania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem cala gre :) moge teraz powiedziec ze jest to jedna z najlepszych gier w jaka mialem okazje zagrac i przejsc calutka :) gierka po prostu wymiata, od grafiki, dzwieki po grywalnosc i fabule (kto nie gral w 1 czesc moze miec niezly mentlik w glowie). No i ta muza i te uczucie strachu - po prostu super. Prawdziwe mistrzostwo ! szkoda ze muza zrzucona do mp3 to juz nie to samo :) chcialbym dorwac clay soundtrack w wavie.

A Wy jak daleko jestescie ? jejku ja juz czekam na sh4. Cala ta seria to po prostu mistrzostwo :) japonce jednak robia najlepsze gierki :) pozdrawiam i milych snow zycze :)

BTW. Gre skonczylem w 5h i 33min. NIektorzy mowia, ze gra jest za krotka. Moim zdaniem jest doskonale wywazona i w sam raz. Im dluzej sie gra tym czlowiek bardziej sie boimy, lepszy jest klimat i "nierzeczywisty swiat" stworzony przez diabla. Irytuje mnie troche okreslenie "God" do tego stwora i calego tego kwrawego zamieszania. Zastanawia mnie czasem to czy nie za mocno depcze to po mojej religii (najpierw samo okreslenie, a pozniej krwawe sytuacje w kosciele i kaplicy). Aha i glowny boss jest calkiem niezly - nie to co w drugiej czesci co wywolywal usmiech na ustach :) jeszcze raz zachecam wszystkich do gry, bo jest ona warta uwai :) pogracie z 1-2 h to smai to powiecie - im dlaej tym ciekawiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna sie wkur.... zacoiłem sie w szpitalu mam rozszyfrowac z zagadki kod a brzmi ona tak

Press,move 2 right

press,move 1 up

press,move 2 dawn

press,door shall open

rozkminił ktos moze prubowałem juz ruznych konfiguracji i lpia juz mnie szlag trafia.Lubi8e sam przchodzic wszystko ale teraz nie mam wyoru :(.Jezeli sie da to moze jakas podpowiedz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna sie wkur.... zacoiłem sie w szpitalu mam rozszyfrowac z zagadki kod a brzmi ona tak

Press,move 2 right

press,move 1 up

press,move 2 dawn

press,door shall open

rozkminił ktos moze prubowałem juz ruznych konfiguracji i lpia juz mnie szlag trafia.Lubi8e sam przchodzic wszystko ale teraz nie mam wyoru :(.Jezeli sie da to moze jakas podpowiedz??

Niom ja wiem jak to zrobic to proste:

tlumaczac po kolei:

wcisnij (numeker), przesun o 2 pola w prawo i wcisnij znowu, jedno w gore i znowu wcisnij, dwa w dol rowniez wcisnij.

czyli to beda numery 4,6,3,9 jezeli dobrze pamietam rozmieszczenie klawiszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Wielki Problem

Nie Dzialal Mi SH3 I Sciagnolem Ten Program i Wlaczyl Sie

Ustawilem New Game Na Easy

Pojawilo SIe Te Demko 2 Sekundy I Res Kompa:(

Usunolem All Kodeki I Nie Dziala Dalej Resetuje Mi Kompa

POMOZCIE

ps:Mam GE FORCA 4 MX 64 mg ram 256 ramu 1.5 gh soundblaster 4 lub 5 (nie pamietam:P)

PROSZE POMOCY :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Wielki Problem

Nie Dzialal Mi SH3 I Sciagnolem Ten Program i Wlaczyl Sie

Ustawilem New Game Na Easy

Pojawilo SIe Te Demko 2 Sekundy I Res Kompa:(

Usunolem All Kodeki I Nie Dziala Dalej Resetuje Mi Kompa

POMOZCIE

ps:Mam GE FORCA 4 MX 64 mg ram 256 ramu 1.5 gh soundblaster 4 lub 5 (nie pamietam:P)

PROSZE POMOCY :(((

Miałem ten sam problem. Na sterach 52.16. Też ściągnołem ten programa i robłiy się restarty po pojawieniu się planszy ładowania. Znalazlem nawet inny program o nazwie dx8emu. Na tym progu komp sie nie restartował tylko po pojawieniu się planszy ładowania gra wychodziła do windowsa.Już straciłem nadzieje. Ale ściągnołem te drugie zalecane stery troche starsze czyli 45.23 i gierka już chodzi bez problemu :D na obydwu programach.

3d Analyze

http://www.3dfxzone.it/files/download/emu_...lyzer-v2.26.exe

dx8emu

http://www.sportplanet.com/cricket2002/cri...site/dx8emu.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam MX 440se, wszystko poinstalowałem, gra odpala, wszystko cool gdyby nie jeden szczegół: latarka!!widać jak świeci, ale nie widać światła padającego na różne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły!! da rade coś z tym zrobić??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chetnie to mowie ale prosze o pomoc w tej grze.Jestem juz w Silent Hill,wyszedlem ze szpitala i pojawil mi sie znaczek ze mam tą lokacje za soba (nie moge tam wrocic).Na mapie mam jeszcze zaznaczone ze jest praca przy Jack Ass czy jakos tak. Z tego co zrozumialem to musze teraz udac sie do jakiegos motelu tylko gdzie on jest? Prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi