worm9268 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Witam! Hymm to nie jest temat związany z softem, ale nie wiedziałem gdzie go dać. No więc do rzeczy. Czy znacie jakieś strony, gdzie dają darmowe konta na stronkę WWW, z obsługą PHP i bazą MySQL ?? Albo stronki, na których można sobie założyć forum takie jak to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 hm afair to lycos i friko, ale nie jestem pewien. do tego np na friko jest zaznaczone ze nie mozna dawac skryptow obciazajacych proca jak np forum :D jak masz stale to mozesz postawic u siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm9268 Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Dzięki Mam LAN`a i niestety nie mam zewnętrznego IP :( PS Możesz podać jakiegoś linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Na bogow... Wygooglaj sobie ten adres!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quicky Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Darmowe serwery z PHP i MySQL to przewaznie wielka kicha. Lepiej zainwestowac w jakis niedrogi serwer i miec przynajmniej pewnosc, ze na przyklad konto nie zostanie "przez przypadek" skasowane przez admina w zlym humorze. ;) Polecam na przyklad www.boo.pl, czesto tez na allegro.pl mozna znalezc bardzo ciekawe oferty (np 50MB, PHP, MySQL za 25zl rocznie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 strefa.interia.pl za ok.100 zl miesiecznie 100MB PHP+mySQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Cytat (...)ale nie wiedziałem gdzie go dać (...)Ja bym to juz predzej dal tu: http://forum.purepc.pl/viewforum.php?f=16 Cytat strefa.interia.pl za ok.100 zl miesiecznie 100MB PHP+mySQLPrzeciez on pytal o darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...