Włodi Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Jakie są najszybsze i najoptymalniejsze stery do mojej karty. Wiem że to było już miliardy razy, ale mimo wszystko byłbym wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrASS Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Z tego co wiem i co wyczytalem gdzies na forum to wersja 30.82 w nich jeszcze ponoc cos grzebali zeby chodzilo lepiej. Ja ich uzywam i nie narzekam 8) pozdrowionka a tu masz linka http://ftp.up.ac.za/pub/windows/nvidia/30.82/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Wielkie dzięki i pozdrowionka 8) Zaraz zabieram się za testy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ja również 30.82, i ze wszystkich, które miałem, uważam je za najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Faktycznie z tymi sterami mam +200 pkt! to dla mnie dużo ;). Mam tylko jeden problem z tymi sterami: nie mogę ustawić odświerzania w winxp :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Faktycznie z tymi sterami mam +200 pkt! to dla mnie dużo ;). Mam tylko jeden problem z tymi sterami: nie mogę ustawić odświerzania w winxp :( Te nadpisywanie odświerzania z detonatorów i tak do niczego było, AFAIR. Zarzuć sobie programik Refresh Lock, Refresh Force, HZ tool albo podobny. Naprawi to raz, a dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ok naprawiłem to raz dwa RefreshForcem, wszystko gra, dzięki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...