Pretorian Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 jaką pamięć polecicie 512ddr?jaka firma a może ktoś ma sprzedać z krakowa tanio ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 zależy ile chcesz przeznaczyć kasy. Ale na razie ja bym się wstrzymał po tej rewolucji cenowej która nastąpiła. Poczekaj z 2 tygodnie. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 ..... bym się wstrzymał po tej rewolucji cenowej która nastąpiła. Poczekaj z 2 tygodnie. 8) Hehe - wtedy będą jeszcze droższe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 no właśnie też tak myśle i chce jak najszybciej coś kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 wcale nie zlotowka nie moze ciagle isc w dol, juz ramy powoli tanieja takze spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2002 wcale nie zlotowka nie moze ciagle isc w dol, juz ramy powoli tanieja takze spokoNiestety, ale pamięci nadal drożeją. Na rynkach światowych ceny dochodzą do $57, a oblicza się, że może ona dojść nawet do $60. Takze jeżeli planujecie zakup pamięci, to zróbcie to jeszcze dzisiaj, jutro może być już drożej! news z www.nvidia.pl z 12 lipca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 a ja mam najświeższe rokowania, i radziłbym się jednak wstrzymać ten tydzień lub dwa. po co przepłacać? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 a ja mam najświeższe rokowania, i radziłbym się jednak wstrzymać ten tydzień lub dwa. po co przepłacać? 8) a co jestes producentem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 KINGSTON DDR333 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 OCZ,Kingston,Samsung :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...