Tonic Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Witam, w związku z tym, że zakupiłem niedawno płytę Abita, mam zamiar zaplanować to, jak rozpiłować radiator na mniejsze cześci, tak aby jak najoptymalniej wykorzystać całą powierzchnie i starczyło na ochłodzenie gorących części na płycie, czyli między innymi mosfety, północny mostek itp. i chciałbym abyście zaproponowali własne pomysły. Jak na razie taki mam plan : Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Na NB i SB wejdą Ci takie same radiatorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Na chipsety potrzebujesz 38x38mm. Na mosfet'a 20-22x15mm. Spokojnie wytniesz cos z tego kawalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Na chipsety potrzebujesz 38x38mm. Na mosfet'a 20-22x15mm. Spokojnie wytniesz cos z tego kawalka. Czy aby na pewno radiator 38x38 zmieści się na SB? Kiedyś to zmierzałem i uznałem sobie, że SB będzie miał mniejsze wymiary niż radiator na NB Wawelski - to zależy jakie wymiary ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Bardzo podobne daje zamlan: 38-40mm, dokladnie nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...