j.h.hudy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mam zamiar kupic ktoras z tych high endowych :D kart ktore sa w temacie.... i mam pytanie: czy w oprogramowaniu do tych kart jest takie cos zeby mowilo np. speaker right.speaker left itd. w celu sprawdzenia czy glosniki sa dobrze podpiete :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Mam zamiar kupic ktoras z tych high endowych :D kart ktore sa w temacie.... i mam pytanie: czy w oprogramowaniu do tych kart jest takie cos zeby mowilo np. speaker right.speaker left itd. w celu sprawdzenia czy glosniki sa dobrze podpiete :?: mialem avacsa 4 kanalowego i nic takiego nie bylo poza tym odradzam ta dzwikowke i to szczerze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 dlaczego? gorsza jakosc dziwki w porownaniu do tego ktorego teraz mam (mialem jakies dziwne trzaski/harczenie w CMR3 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 to co polecasz do 50 zeta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Do 50 zł to chyba tylko to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=830 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8361 lub SB 128 ktorego mam i nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 to co polecasz do 50 zeta? sprobuj wyskupac jeszcze z 30 pln i kup uzywke liva 5.1 na allegro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Może to? OBRAZEK JEST LINKIEM ===> Ma wyjście na 4 głośniki, panel mówi: "front left, front right" etc. Z tym, że to jest codec AC'97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Do 50 zł to chyba tylko to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=830 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8361 lub SB 128 ktorego mam i nie narzekam. Wiesz co ... miałem tego minta (6 głośnikowy) w celach testowych - jeśli muzyka wydobywa się z Live lub Audigy - to to co się wydobywało z tej karty jest tak samo do muzyki podobne jak jamnik jest podobny do wilka ;) po prostu PORACHA na MAXA ale jeśli koleś ma tylko 50 zł - to pewnie za drugie 50-80 kupi sobie głośniki, a wtedy nie ważne w sumie jaką kartę będzie miał ;) każda będzie grała kijowato ! w sumie polecam sb128 - może to stereo - ale za to gra normalnie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Mam 2 kolumny unitra 50wat i wzmacniacz unitra condor (nie condon). Wiec mam ladny czad jak puszcze na fula,dlatego wiec mowie ze niechce zeby cos mi szumialo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Mam 2 kolumny unitra 50wat i wzmacniacz unitra condor (nie condon). Wiec mam ladny czad jak puszcze na fula,dlatego wiec mowie ze niechce zeby cos mi szumialo Więc jeśli masz kolumny stereo i wzmacniacz stereo - to bez sensu kupować coś 5.1 co będzie szumiało !!!! wszystkie karty typu Mint 5.1, Avacs 5.1 i inne badziewia na CMI odpadają (bo nawet jeśli nie będą szumiały - to do reprodukcji muzyki one się średnio nadaja (to zależy też jeszcze od słuchu ofiary - bo niektórzy użytkownicy Minta 5.1 twierdzą że gra on c u d o w n i e i czadowo)) jeśli nie chcesz przekraczać 50 zł to kub sb128 - karta ma poziom szumów mniejszy niż Live A jeśli zależy ci na 5.1 - to kup live z allegro za 80 zł (ale to kosztowało ciebie będzie więcej niż 50 zł które chciałeś wydać) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Sb 128 czasem mozna spodkac w sklepach ja sprzedalem takiego z 3 miesiece temu za 40 zl do twoego sprzetu wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 na plytce Sb 128pci byly jakies programiki do sprawdzania a wogule po co ci to wystarczy ze wpanelu sterowania sie pobawisz left right Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...