Skocz do zawartości
j.h.hudy

Czy w kartach minta lub avacsa lub stlaba jest taki panel?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupic ktoras z tych high endowych :D kart ktore sa w temacie....

i mam pytanie: czy w oprogramowaniu do tych kart jest takie cos zeby mowilo np. speaker right.speaker left itd.

w celu sprawdzenia czy glosniki sa dobrze podpiete :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar kupic ktoras z tych high endowych :D  kart ktore sa w temacie....

i mam pytanie: czy w oprogramowaniu do tych kart jest takie cos zeby mowilo np. speaker right.speaker left itd.

w celu sprawdzenia czy glosniki sa dobrze podpiete :?:

mialem avacsa 4 kanalowego i nic takiego nie bylo poza tym odradzam ta dzwikowke i to szczerze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 50 zł to chyba tylko to

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=830

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8361

lub SB 128 ktorego mam i nie narzekam.

Wiesz co ... miałem tego minta (6 głośnikowy) w celach testowych - jeśli muzyka wydobywa się z Live lub Audigy - to to co się wydobywało z tej karty jest tak samo do muzyki podobne jak jamnik jest podobny do wilka ;)

po prostu PORACHA na MAXA

ale jeśli koleś ma tylko 50 zł - to pewnie za drugie 50-80 kupi sobie głośniki, a wtedy nie ważne w sumie jaką kartę będzie miał ;) każda będzie grała kijowato !

w sumie polecam sb128 - może to stereo - ale za to gra normalnie !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 2 kolumny unitra 50wat i wzmacniacz unitra condor (nie condon).

Wiec mam ladny czad jak puszcze na fula,dlatego wiec mowie ze niechce

zeby cos mi szumialo

Więc jeśli masz kolumny stereo i wzmacniacz stereo - to bez sensu kupować coś 5.1 co będzie szumiało !!!!

wszystkie karty typu Mint 5.1, Avacs 5.1 i inne badziewia na CMI odpadają (bo nawet jeśli nie będą szumiały - to do reprodukcji muzyki one się średnio nadaja (to zależy też jeszcze od słuchu ofiary - bo niektórzy użytkownicy Minta 5.1 twierdzą że gra on c u d o w n i e i czadowo))

jeśli nie chcesz przekraczać 50 zł to kub sb128 - karta ma poziom szumów mniejszy niż Live

A jeśli zależy ci na 5.1 - to kup live z allegro za 80 zł (ale to kosztowało ciebie będzie więcej niż 50 zł które chciałeś wydać)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...