NEWYORKER Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 czesc mam taki problem mam modem i podczas polaczenia nie wyskakuje ikona stanu polaczenia na pasku zadan jak klikam w polaczenia sieciowe na stan to tez nic sie nie wyswietla co jest jak przywrocic by ta ikonka z monitorkami pojawiala sie na pasku zadan podczas polaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Hmm... a może by zacząć od interpunkcji? Bo za bardzo nie mogę zrozumieć o co ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 W ustawieniach polaczenia, zakladka 'ogólne', na samytm dole - 'Pokarz ikone w obszarze powiadomien podczas polaczenia' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 opcje o ktorej piszesz mam zaznaczona a ikonki dalej nie ma co do dokladnosci opisu usterki chodzi o ikonke ktora pokazuje sie po polaczeniu w prawym dolnym rogu obok zegara pokazuje ona szczeguly polaczenia np transfer szybkosc poloczenia itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...