s0n1c Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Czy ktos zamawaial ksiazki z tego wydwnictwa? jak tak po jakim czasie docieraly do was, czy listonosz przynosil zawiadomienie/ksiazke? Pytam sie bo juz 2 raz zamawiam ta sama ksiazke i nic nie przychodzi a czekam juz z dobry miesiac. Z gory TNX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 A nie lepiej jak byś kupił książkę w księgrani i nie było byżadnego problemu, jeżeli w Tychach jest empik to napewno kupisz pozycje jaką szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Kupowałem bardzo zadowolony jestem z zakupu w tym wydawnictwie, :D Proponował bym zorietowac sie czy ta ksiazka to nie DRUK NA ŻĄDANIE bo jesli tak to bedziesz mysial troche poczekc :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zamowilem 3 ksiazki i przyszly do mnie w ciagu 3 miesiecy (poniewaz miekszam w usa a paczka byla morska :P), ogolnie to i tak szybko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 a jakiej ksiazki szukasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Dokladnie chodzi o ksiazke "Dreamwever MX" I juz 2 zamowienie i nic. Ps moze jednak mja burdel bo jak podaje kod pocztowy mojego miasta to on sie pyta czy to jakis rzeszow czy cos takiego (nie pamietam miejscowosci) i zdaza mi sie to juz 2 raz. coz do 3 razy sztuka, a jak nic nie przyjdzie to pozostanie chyba empik w katowicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Ciekawe czy sprzedaja ksiazki w siedzibie... Mam niedaleko, firma jest z Gliwic, wiec moge sie przekonac =] A i fajnie by bylo za grosze kupic jakies lekko zle wydrukowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ciekawe czy sprzedaja ksiazki w siedzibie... Mam niedaleko, firma jest z Gliwic, wiec moge sie przekonac =] A i fajnie by bylo za grosze kupic jakies lekko zle wydrukowane :D:arrow: jako, ze jestem z gliwic i ksiazki wydawnictwa Helion bardzo przypadly mi do gustu, kupuje u nich dany tytul jesli w danym momencie jest mi potrzebny. zakupow dokonywalem na ogol w siedzibie wydawnictwa. pozniej stwierdzilem, ze nie chce mi sie jezdzic autobusem do wydawnictwa i zamwawialem wysylkowo (przesylka 0 zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja na helionie przez internet kupiłem już kilkanaście książek. Książki zawsze dochodziły w ciągu 7 dni roboczych, żadnych problemów nie miałem. Raz mieli promocje dla tych co dużo biorą i dawali dodatkowy upust 10% od całego zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 nie no helion jest wypas... zamawialem ... zwylka przesylka za pobraniem ... w 3 dni doszla... zadnych niespodzianelk ( negatywnych ofkoz :D ) i paczka fajnie zapakowana... nie jest zle... za niedlugo bede zamawial jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 u mnie było pozytywnie - zamowilem 2 ksiazki i po kolo 3-4 dniach doszly.. takze nic zlego o helionie powiedziec nie moge pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 a ja kupiłem w EMPIKU 10 zł taniej niż bezpośrednio w Helionie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...