Hajmon3 Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no i to wlasnie mowie jesli ktos chce pograc w gry bez fajerwerkow typu AA i AF to niech bierze Ti a jak chce se poszales z tymi dodatkami to 9600pro bedzie lepszym wyborem a mi tu o sraniu kasa gadaja, a ja tam widze podpis nowym lepszym czlowiekem jestem - coz na forum tego raczej zauwazyc sie nie dato ze jestem nowy lepszy nie znaczy ze bede siedzial cicho jak ktos glupoty gada, wiem ze ja tez czasem gadam ale Ty juz troche przeginasz zwlaszcza mowiac ze na ti sie nie da grac z AA i anio - bo grac sie da i wiem to po sobie, a to ze niektorzy nie wiedza i sie testow naczytali gdzie roznica pomiedzy kartami z AA i anio jest 10fps gdzie wacha sie 60-70 czyli i tak plynnie no to..... :roll: no tak ale ja posiadalem r8500 krotko ti4200 i 9500pro i roznica pomiedzy ti4200 a 9500pro jest bardzo duza a 9600pro tak bardzo od 9500 pro nie odstaje co nie zmienia faktu iz ti4200 to dobra karta jednak ja bym na jego miejscu poszukal na allegro 9600tx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 no i to wlasnie mowie jesli ktos chce pograc w gry bez fajerwerkow typu AA i AF to niech bierze Ti a jak chce se poszales z tymi dodatkami to 9600pro bedzie lepszym wyborem a mi tu o sraniu kasa gadaja, a ja tam widze podpis nowym lepszym czlowiekem jestem - coz na forum tego raczej zauwazyc sie nie dato ze jestem nowy lepszy nie znaczy ze bede siedzial cicho jak ktos glupoty gada, wiem ze ja tez czasem gadam ale Ty juz troche przeginasz zwlaszcza mowiac ze na ti sie nie da grac z AA i anio - bo grac sie da i wiem to po sobie, a to ze niektorzy nie wiedza i sie testow naczytali gdzie roznica pomiedzy kartami z AA i anio jest 10fps gdzie wacha sie 60-70 czyli i tak plynnie no to..... :roll: no tak ale ja posiadalem r8500 krotko ti4200 i 9500pro i roznica pomiedzy ti4200 a 9500pro jest bardzo duza a 9600pro tak bardzo od 9500 pro nie odstaje co nie zmienia faktu iz ti4200 to dobra karta jednak ja bym na jego miejscu poszukal na allegro 9600tx ale tx to juz inna bajka - jakbym mial kase to sam bym zmienil - bo tanie i osiagi po ostrym kreceniu ~9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...