stefangołąb Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ja w sprawie Zalmana 7000A-CU, jakos bardzo chcialbym go miec i tylko mam problem przestrzeni bo zasilacz bedzie przeszkadzal (Obudowa ModeCom), Co myslicie o ustawieniu zasilacza na zewnętrz obudowy. Sa jakies inne mozliwosci? W tej chwili mam cooler 80 mm i odleglosc od zasilacza to mniej niz 1 cm - a na Zalmana potrzeba jak rozumiem co najmniej 1,5 cm + troche luzu . (109 mm to ok 55mm w kazda strone w stosunku do 80mm czyli 40mm w kazda strone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Co do umieszczenia zasilacza na zewnątrz obudowy- gwarantuje Ci, że nie będziesz pierwszy na tym forum ;) Rozwiązanie stosunkowo proste w wykonaniu- zakasuj rękawy, dremel w łapę i do dzieła. Tylko upewnij się, że kable od zasilacza wystarczą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 ... Tylko upewnij się, że kable od zasilacza wystarczą ;] jezeli wyjecie nie bedzie polegalo na polozeniu na gorze obudowy tylko na "przesunieciu" na zewnatrz jak np w tej galerii http://tweak.pl/artykul/mod_09012003_grzegorz (wystarzy wejsc na jakakolwiek strone z galeriami i tak sredno 10% ma zasilacz "wyjety") to na 100% stykna - a zawsze mozna kupic z 5zl rozgalezicz Y (ktory bedzie robil za przedluzacz o te kilkanascie cm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...