Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mam płyte z Socket 378 i jak wsadzam celerona większego niz 500 mHz to sie nie włącza. Jak mozna to zrobić i wsadzić coś szybszego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Zajrzyc na stronke producenta płyty i poczytać jak max. prcek wlezie!! :wink: Potem aktualizacjia biosu!! :wink: Qrcze ale wcześnie 8) pozdro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Ustawiales zworki? Moze 500 to max co z niego wycisniesz? Co to za plyta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Czytałem i pytałem się znajomych. Podobno to jest płyta pod Celerona 1 i żeby wsadzić większy, muszę mieć jakąś przejściówkę PGA => FCPGA. Co to oznacza???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...