Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 news ze strony in4 " Czy pamiętacie legendarną firmę Diamond Multimedia ? Ta legendarna już firma powraca na rynek kart graficznych i już w listopadzie zaprezentuje pierwsze karty. Do życia wrócą produkty z serii Stealth i Viper. Diamond Multimedia będzie oferować karty graficzne zarówno z układami NVIDII jak i ATI, a w przyszłości być może innych. Firma sama nie produkuje kart graficznych. Będzie to dla niej robił któryś z azjatyckich producentów jednak w tej chwili nie podano jeszcze który. Czekamy więc na powrót. Miejmy nadzieje, że udany" heh pamietam swojego diamond monster3dII lezka w oku sie kreci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilen Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 he he miałem z układem tnt:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ehh jak sobie przypomne moja rive 128 4mb diamonda :)) voodoo1 niestety nie byla udana i kilka klatek slabsza od np voodoo graphics (orginal ?? mialem wlasnie taka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Takie powroty... nie wroza chyba nic rewelacyjnego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Heh, kiedyś za Diamond Vipera V770 dałem prawie 1000 zł 8O Sprzedałem za 50 ;) Ale karta była zajebista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRider Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Hehe... Stare dobre czasy, kiedyś to były karty, sam miałem Diamond Monster'a 12 megowego hihi... Extra Karta Diamond Rulezzzz!!! pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mialem kiedys diamond viper v550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mialem kiedys diamond viper v550 nie tylko Ty 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ee to ja miałem (albo gdzieś jeszcze leży) Diamond na AT24 i drugi na S3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 a ja nadal uzywam vipera 550 i lepszy mi nie potrzebny :) arthx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 az mi sie lezka w oku kreci (ach te czasy 3dfx'a....) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Mialem 2x Diamond Monster 3d II w SLI :D Diamond Viper550 [TNT] nadal trzymam i nigdy nie sprzedam, ma dla mnie zbyt wielka wartosc sentymentalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 ehh jak sobie przypomne moja rive 128 4mb diamonda :)) voodoo1 niestety nie byla udana i kilka klatek slabsza od np voodoo graphics (orginal ?? mialem wlasnie taka) z tego co pamietam to Voodoo graphics to byl tylko chip(tak jak np. R300) a 3Dfx nie produkowal sam grafy...(btw. byl jeszcze VooDoo Rush - razem z normalna karta)...dopiero przy Voodoo 3 polaczyl sie z STB i wtedy zaczeli produkowac karty...a pierwsze Voodoo wydalo wlasnie Diamond (byla w sumie jeszcze jedna firma ktora byla pierwsza ale nie dostepna na poczatku w Polsce - jakos chyba na "O" - nie chce mi sie szukac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...