finalcell Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 jak go do kompa podlączyć nie mam pojęcia w którą wtyczke włożyć kabel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mozna jasniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 mam wzmacniacz radmora i jak go z kompem połączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 znajdz AUX na wzmaciaczy i podpinasz aux z line out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Wydaje sie byc banalne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 no ale nie jest a do czeog służy aux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 AUX jest to wejscie audio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a mozna wiedziec jaki model masz ? bo ja do kompa podlaczonego mam 5102TE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nie no alez sie rozpisales z tym pytaniem...temat to samo...... KULTURKA MUSI BYC! Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 właśnie chce podłaćzyć 5102-s chyba jakiego wtyku na wzmacniaczu urzyłeś aux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Nie widzialem tego sprzetu, ale ze jest stary, strzele, ze potrzebny bedzie ci kabel: "piątka" - "mały jack"... Wejscie (gniazdo) nie jest podpisane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 już doszedłem że pod magnetofon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...