Sir_M Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Witam. Proszę o pomoc bo już nie mam sił, załamka na całego. Problem jest następujący: komputer działa mi normalnie w windzie ale gdy uruchomie jakąś gre 2, 3 minuty i zawiech na całego. Sprawdzałem już wszystko: Dwa zasilacze o mocy 300W, dwie karty graficzne (g2 i g4ti4200), dwie płyty główne (wcześniej miałem ecs k7s5a i 256 sdram teraz mam msi kt4av i 256 ddr 2700). Wywaliłem wszystkie napędy oprócz hdd. Zmieniałem detonatory, formatowałem, instalowałem i nic to niedało. Na obydwu konfigach to samo. Może wy macie jakieś propozycje rozwiązań bo mi się pomysły skończyły: :evil: Dzięki serdeczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 A pamiątki ? Sprawdza się wszystko po kolei do skutku... A formułuj jakoś bardziej na temat swoje tematy wątków. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 hmm...kumpel miałten sam problem.Zasilacz też zmieniał na 300W codegena.Problem dalej był.Dopiero jak kupił zasialcz chiefteka to juznie było problemu :D .Sprawdź na prawdziwej zasiłce.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Sprawdz pamięci i napiecia na zasilaczu a czy codegen to niema znaczenia , wazne zeby byl dobry codegen, konfig jak ponizej i wszystko zasilane Codegenem 300W P4 , napiecia stabilne , poza 12V :D zdeczka wyższe ale komp stabilny jak żyleta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_M Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 zasilacze to fakt codegena. Co do pamięci to nie mam stacji i goldmem odpada. czy istnieje jakiś inny program do sprawdzania pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 prime95 memtest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_M Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Dzięki serdeczne. Uruchomiłem memtesta i w testach 2 i 7 wywaliło mi liste błędów. Łącznie 836. Czyli to chyba pamięć szwankuje. Ale mam jeszcze pytanie: z tydzień temu jak kupiłem płyte i pamięć to było ok. Wszystkie gry działały jak ok. potem zaczeły się sypać coraz szybciej aż teraz w momęcie włączenia kończy sie granie. Czy jakiś inna część może mi uszkadzać pamięć czy to przypadek. Jeszcze raz wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...