Chudzinka Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mam wielki problem dostalem waznego maila na moje drugie konto ale zapomnialem jakie jest haslo do tego konta :( Czy ktoś mi moze jakos pomoc? nie wiem jakis program czy cos bede bardzo wdzieczny to priorytetowa sprawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Napisz do admina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mam wielki problem dostalem waznego maila na moje drugie konto ale zapomnialem jakie jest haslo do tego konta :( Czy ktoś mi moze jakos pomoc? nie wiem jakis program czy cos bede bardzo wdzieczny to priorytetowa sprawa :) Kiedyś zmieniłem sobie hasło na box43 - i zapomniałem. Zadzwoniłem na infolinię, po poprawnym zweryfikowaniu osoby (pytali się o dane, które podawałem przy rejestracji) - poprosili mnie o podanie innego konta email, na które wyślą mi zmienione przez administratora hasło, co też uczynili. Jeśli więc zapomniałeś hasło i przy rejestracji konta podałeś prawdziwe dane, to raczej nie będzie problemu - a jeśli podałeś fałszywe, toś d.u.p.a ;) nie odzyskasz hasła, a konto is lost ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 a niema funkcji przypomnienia hasla ;) na stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 powiedz żeby ci wysłali jeszcze raz na inny mail.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...