dyczko0 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Dzisiaj w szkole kumpel mi powiedział o takim programie, nazywa się co koło WaveMixer, tylko nie wiem jak dokładnie i nie mogę go nigdzie znaleźć. Jesli wiecie gdzie go moge znalezc napiszcie albo moze jakis podobny program o takim zastosowanie jak wzmacnianie dzwieku i zmiana pasma przenoszenia głosnika. Z gory dzieki. Pozd Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Zmiana pasna przenoszeniam no wiesz ja do tej pory znałem tylko jeden sposób - lepsze głośniki i wznacniacz :D Pogratuluj koledze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 O, fajnie, zrobimy dil? Bo ja mam program, który dodaje porty COM, USB i jak dobrze skonfigurujesz to nawet LPT dorzuci. O drobiazgach w stylu ołwerkloaki SDI nie wspominając. Zdumiewająca planeta :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 O, fajnie, zrobimy dil? Bo ja mam program, który dodaje porty COM, USB i jak dobrze skonfigurujesz to nawet LPT dorzuci. O drobiazgach w stylu ołwerkloaki SDI nie wspominając. Zdumiewająca planeta :> Mozna liczyc na jakas softowa drukarke ?? Tusz mi sie cholera skonczyl :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Reed moderem jesteś wic zamiast się nabijać wytłumacz początkującemu, jakie brednie napisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 30 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2003 Moze ciebie kopnie ten zaszczyt i mu wytlumaczysz :D ;) Jonas: Prosze o program na @, tylko zeby mial wbudowany modem ADSL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...