Skocz do zawartości
MARIOSKARPA

Codegen 300W KANGUREK napieć!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kumplowi też chodził bez zażutów. Ma durnia 800 i rive TNT. Aż pewnego dnia się zadymił i kuniec. Desperat przyszedł do mnie i zabrał kolejnego codegena. Ja tam wole spać spokojnie. Polecam zmiane zasiłki...

Chętnie bym zmienił na coś porządnego ale nie mam 250 zł :-(

A jak walnie to go na gwarancji oddam (jeśli jeszcze bedzie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakiś sposób na to by jakos uspokoic nieco zasilacz tz. był złapał trohe lepszą stabilność :?  

Niemam skąd wytrzasnąć miernik, bo u mnie w klasie to same lamusy i nikt z nich nawet komputera nie otwiera by posprzatać!!

Czy długo jest w stanie pociągnąć taki zasilacz przy takich skokach???

thx za odp. :P

Facet jakie skoki ?? Wyluzuj troche i nie panikuj, napiecia są w normie i skoki napiec jakie wystepuja są normalne i będę na każdej zasiłce, jedynie co widze jest nie tak to 3,3V jest za niskie ale polecam wykombinowac miernik i przemierzyc te napiecia.

A skoki sa na poziomie 0.02 wiec tojest bardzo mało !! to juz bład odczytu przez płyte jest duuzo wiekszy bo kolo 0,05V przy napieciach 5V , 3,3V oraz 12 , przy VCORE bład pomiaru jest kolo 0.02 wiec nie panikuj tylko wyluzuj :wink:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasrz- jeśli twierdzisz że wszystko jest git to powiedz jak wepne 2 fany w bude i katode oraz jakis regulator obrotów to zasiłka wytrzyma :roll: bo w przyszłości mam taki zamiar :wink: A poza tym mam zamiar kręcić mojego celka jeszcze??:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukasrz- jeśli twierdzisz że wszystko jest git to powiedz jak wepne 2 fany w bude i katode oraz jakis regulator obrotów to zasiłka wytrzyma :roll: bo w przyszłości mam taki zamiar :wink: A poza tym mam zamiar kręcić mojego celka jeszcze??:wink:

Nie no po dodaniu katody i tego Celka napewno będzie duuzo gorzej i czeka cię pewnei zmiana zasiłki ale co do wahan 0.02 to olej to

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...