Wierzba25 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Kumplowi też chodził bez zażutów. Ma durnia 800 i rive TNT. Aż pewnego dnia się zadymił i kuniec. Desperat przyszedł do mnie i zabrał kolejnego codegena. Ja tam wole spać spokojnie. Polecam zmiane zasiłki... Chętnie bym zmienił na coś porządnego ale nie mam 250 zł :-( A jak walnie to go na gwarancji oddam (jeśli jeszcze bedzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja bardziej martwie się o to co zasilacz może zabrać ze sobą przy spaleniu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jest jakiś sposób na to by jakos uspokoic nieco zasilacz tz. był złapał trohe lepszą stabilność :? Niemam skąd wytrzasnąć miernik, bo u mnie w klasie to same lamusy i nikt z nich nawet komputera nie otwiera by posprzatać!! Czy długo jest w stanie pociągnąć taki zasilacz przy takich skokach??? thx za odp. :P Facet jakie skoki ?? Wyluzuj troche i nie panikuj, napiecia są w normie i skoki napiec jakie wystepuja są normalne i będę na każdej zasiłce, jedynie co widze jest nie tak to 3,3V jest za niskie ale polecam wykombinowac miernik i przemierzyc te napiecia. A skoki sa na poziomie 0.02 wiec tojest bardzo mało !! to juz bład odczytu przez płyte jest duuzo wiekszy bo kolo 0,05V przy napieciach 5V , 3,3V oraz 12 , przy VCORE bład pomiaru jest kolo 0.02 wiec nie panikuj tylko wyluzuj :wink: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 lukasrz- jeśli twierdzisz że wszystko jest git to powiedz jak wepne 2 fany w bude i katode oraz jakis regulator obrotów to zasiłka wytrzyma :roll: bo w przyszłości mam taki zamiar :wink: A poza tym mam zamiar kręcić mojego celka jeszcze??:wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja bardziej martwie się o to co zasilacz może zabrać ze sobą przy spaleniu :( NO :!: Ja też tym siek martwie bo na nowego kompa kaski niemam zamiaru składać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 lukasrz- jeśli twierdzisz że wszystko jest git to powiedz jak wepne 2 fany w bude i katode oraz jakis regulator obrotów to zasiłka wytrzyma :roll: bo w przyszłości mam taki zamiar :wink: A poza tym mam zamiar kręcić mojego celka jeszcze??:wink: Nie no po dodaniu katody i tego Celka napewno będzie duuzo gorzej i czeka cię pewnei zmiana zasiłki ale co do wahan 0.02 to olej to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...