ALEX-77 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Witam mama pytanie :czy jest jakis sposób na wciszenie dysku twardego bo zauważyłem ostatnio że dosc chałasuje wydaje takie piski a dysk to samsung Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 na www.chip.pl sa jakies programy do tego ale nie wiem czy cos pomoga.mozesh probowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Dzięki sprubuje;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 14 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2002 Zrób mu płaszcz wodny. Nic nie bedzie słychac , a jak sie postarasz to temperaturka spadnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam mama pytanie :czy jest jakis sposób na wciszenie dysku twardego bo zauważyłem ostatnio że dosc chałasuje wydaje takie piski a dysk to samsung Pozdrówka ALEX Popiszczy, popiszczy i przestanie... dzialac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Hee dobre ale znalazłem ten program na tej stronce co mi podałes i zeczywiscie działa ale jak czyta to jest zdecydowanie ciszej ale on mi piszcze nawet jak nic nieczyta poprostu załącze kompa i jest pisk ;-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Hee dobre ale znalazłem ten program na tej stronce co mi podałes i zeczywiscie działa ale jak czyta to jest zdecydowanie ciszej ale on mi piszcze nawet jak nic nieczyta poprostu załącze kompa i jest pisk ;-( A sprawdzales ten dysk na innym kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 :) ciekawe :) to jest teraz super cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 samsungi lubia halasowac, wiec nie da sie zupelnie go wyciszyc. gumowe podkladki czesciowo pomoga. z dyskami 7200 jest wiekszy klopot bo wieksze obroty to wieksze wibracje a blaszana obudowa dziala jak pudlo renosansowe gitary, popostu poteguje halas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...