Gość Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 ostatnio w topicu jaki pad wybrac zachwalalaem wlasnie tego...czyzby mylnie...otoz nie wiem co sie stalo...chodzil dobrze, zainstalowalem Ford Racing 2 i bylo ok...ktoregos razu w grze wszedlem w opcje kalibracji i tak jakby od tego momentu wszystko sie zjeb.....tzn jak jade i galke mam tylko do przodu to samochod i tak na chama zjezdza w prawo lub lewo...co wiecej gdy wezme Profil tego Gamepada w Windowsie to galka w neutralnej pozycji jest wyswietlana zupelnie na prawo(jak w grze=skret)...przeinstalowywalem soft od niego(lacznie z czyszczeniem w rejestrze) i nic...what's that???dzieki za pomoc z gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 31 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2003 nikt nie wie????help!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Smierdzi mi to "NEW" system. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Smierdzi mi to "NEW" system. :( znaczy sie reinstal Wina XP tak??? kur...ma... nienawidze tego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 a czy dzialaja Ci wibracje w ford racing 2? tak tylko pytam, z ciekawosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...