Skocz do zawartości
Q

Słuchawki.Najlepszej jakości."pchełki"

Rekomendowane odpowiedzi

zastanawiam się jakie słuchawki wybrać. Chce kupić je do DiskManena. Zależy mi na dobrej jakości i ostrych basach ale muszą to być tzw. "pchełki" :lol: Kiedyś miałem bardzo dobre Philipsy ale się popsuły :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnei ostatnio jestem w temacie...

jesli chodzi o dobry bas i w miare duze pasmo to te mini slchawki douszne nie dadza tego...

oczywiscie.. jesli chodzi o dobre sluchawki to tylko sennheiser - mam takie mx400 douszne - i dzwiek jest bardzo dobry - swietnny wybor spoko pasmo i nawet nawet "niby basik" cena ok 49zl

za to jak chcesz super sluchawki z swietnym basem i dobrymi sopranami z jednym z najszerszych pasemek dzwieku odtwarzanego ale nie chcesz zeby to byly sluchawki typu dj - wielkie na pol glowy itd - to na podstawie autopsji moge ci polecic Sennheiser PX100 - w Kraku na Karmelickiej w BigHit koszt ok 180zl - dzwiek mozesz jedynie poriwnywac z Sennheiser hd500 czy cos w tym stylu- PX-100 maja lepszy bas i reszte niz nawet px200 , px 100 sa poprostu odjechane na maxa jesli chodzi o dzwiek w sluchawkach do mobilnych urzadzen - a ten bass- jedrny i cieply -wg mnie sluchawy BestChoice for mobile

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bey zaz panowie y Numarkiem . Tak to moge tak to moge polecić Pionner'a HDJ 1000, Sony MDR-V700DJ, ULTRASONE HFI 200 LE, Technics (byle jakie - każde są dobre :D), Sennheiser HD 280 Pro .

Panu chodzi o pchełki, a nie dyskotekowe,studyjne słuchawy :)

Co do KOSS'a to właśnie niedawno ULTRASONE wypuścił słuchawy, które są naprawde niewiele gorsze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sluchalem na swoim , tak ze nie wiem ale goscie sa spoko moze by pozwolili - ale lepiej przyniesc swoj sprzet,

zreszta ja potem w mediamarkt(tam drozej!) sluchalem to mieli jakies syfne zrodlo dzwieku ze nic to nei dawalo

http://www.konsbud-audio.com.pl/on-line/st...mini.html#px100 tu specyfikacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi