bkroy Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Witam, mam pytanie, zrobiłem sobie fajne logo w LogoManager 1.2 lecz nie mam kabelka żeby podłączyć tel do kompa (mam Nokie 3310). Czy można to logo przesłać do telefonu za pomocą netu?? Lub czy są jakieś inne programy do przesyłania logo na telefon przez internet?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Jakis telefon musi byc polaczony z komputerem na ktorym masz to logo i NLM... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Witam, a są jakieś strony które wysyłają logo na telefon?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Byc, to napewno sa... ale za $. Bodajze gdzies na WP (nie pamietam dokladnie) jest opcja, ze sam sobie logo rysujesz. Potem mozna je, napewno za oplata, wyslac smsem na swoj telefon. Kup sobie lepiej kabel na allegro za max 30pln i bedziesz mial problem z glowy... Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 www.wapster.pl po zalogowaniu ma sie jles tam punktow na start, powinno wystarczyc na wyslanie loga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...