Dalton Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Sorki zna ktoś z was moze adres tej stronki co podawali w teleexpresie o loterii wizowej ?? szukałem ale znalazłem całkiem innne niz tą co pokazywali w tv a nie zdązyłem spisac adresu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Oki dzięki za pomoc :) juz znalazłem :) thnx narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 to moze bys podal :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 powodzenia panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ciekawa sprawa - rok temu zglosilo sie 4000 osob a wize dostalo 2500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 ta? a skąd te dane? bo o ile pamiętam z oficjalnej strony loterii, to w zeszłym roku wylosowali cos koło 4600 Polaków (mnie nie, niestety :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 loteria wizowa :) jak twierdzi Bush jestesmy ich przyjaciolmi razem z nimi nawet pojechalismy na wojne,normalnie az plakac mi sie chce ze trzeba wydac 400 zl i masz male szanse ze dostaniesz wize,a nawet jak dostaniesz to moga cie cofnac z lotniska w stanach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 nie? zycie jest piekne :roll: Po prostu pokazują nam nasze miejsce w szeregu na równi z potęgami typu Turkmenistan. Chociaż jeśli chodzi o green card lottery to i tak nie jest źle. Z łącznej sumy 55tys wiz okolo 4,5 tys jest przyznane Polsce, to bardzo przyzwoita liczba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 ej a na zgloszeniu mozna uzywac polskich liter czy nie ?? Aa i jeszcze jedno pytanie czy do Hameryki musisz jechac od razu po wylosowaniu czy mozesz skonczyc studia ?? czyli jeszcze 5 lat zostac w Polsce :?: A co do szans to slyszalem ze 1 zgloszenie na 70 wygrywa ale nie wiem jak to jest wyszczegolniajac tylko Polske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ja powiem tak: %#&%@ tą %^*@#*$@&% amerykę i ich %*#$^%*@^# loterię... I tak niewygrasz więc &$%@ im w doope :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Jaki w końcu jest adres tej stronki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 http://www.zielonakarta.com/loteria_wizowa.html http://www.dvlottery.state.gov/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...