Chaos Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kiedys sie martwiłem ze i bardzo skacze vcore w sensie ze mam duze amplitudy ... przy 1.5 potrafio pokazac 1.32 - 1.56 !!! tera na screenie zobaczcie ile jest na vcore przy 1.6 .. i popatrzcie na cudo z tempem proca :) nie mam pytan co do odczytów juz .. płyta jak w podpisie MSI KT4V .. odrazu mowie ze pierwszy raz cos podobnego zauwazyłem no ale skąds to sie wzielo :) BIOS 1.9 ... P.s: popatrzcie na rpm coolera i zasiłki ... skad takie nagłę spadki .. jednak chyba jakies czynniki zewnetrzne wpływaja na odczyt mbm5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Ten program jest do bani! :/ Przynajmniej przy moim starym asusie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 to czym sprawdzac jak nie mbm-em ... pozatym tylko on współgra z samurize !! :) a on znowuz mi sie bardzo podoba :> jakby ktos nie kojarzył co to samurize to screenik :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 no własnie!! :) Piszac o miałem na mysli (i pulpicie ;) ) samurize... Bo tylk dla nego zaisntalowałem ten program do mierzenia.. Ale co z tego jak błednie pokazuje mi tempreatury :( Napięcia raczej dobzre ale w przypadku temt roznica jest raczej duuza :/ MZoe zle sutawiam.. nie wiem :/ DLatego tez nie mam temperatur na pulpicie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 wymiatam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...