Sfx Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 kupuje sobie telefon w idemix i mam na oku sagema myx5m zna ktos ten telefon i moglby mi powiedziec jaki on jest ???? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 sądzę ze jest to telefon komorkowy marki seagame*czy jak to sie pisze) ;0 Hm jet to raczej nowosc ;) Linka bys mogł dac od razu a nie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 =4566]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=4566 Ten telefonik jest supcio, mam wlasnie zamiar go kupic w tej idei. Na poczatku chcialem ta motorolke C350 ale ona nie obsluguje MMS coprawda z tego i tak malo korzystam ale jak juz brac za te same pieniadze to wole tego Sagema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Wczoraj sie nim bawilem i musze powiedziec ze mi sie niepodoba. Na poczatku zaczne od klawiszy. Klawisz srodkowy do nawigacji jest tak dziwnie skastruowany ze plastik kolo niego uniemozliwia sterowanie w lewo i w prawo. Doslownie trzeba to robic paznokciem :| Nieiwme czy ja mam duza palce, wydaje mi sie ze nie. Jednym slowem skopane. Dziwnie oznaczone klawisze umozliwily mi rozmowe dopiero po drugim razie bo neiwiedzialem ktorym przyciskeim to sie robi. To samo powiedzial moj kuzyn ktory tez sie bawil tym telefonkiem. Jesli chodzi o wyswietlacz, niestety widac ze to tylko 256 kolorow, moim zdaniem slaba jakosc. Jedyne co przemawia za tym telefonem wedlug mnie to glosne polifoniczne dzwonki. To na tyle :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Grinhc heheh 256 kolorkow nie dorowna m55 co nie :D a tak offtopicowo :P to nokia 6610 jak zobaczylem jaki ma wyswietlacz to o niebo lepszy od siemensa :D zdziwilem sie troche gdy nie widzialem tych malych krateczek :P no coz...nokia to nokia of course a sagem hmmm mms ma jak na ideemix cikeawe za ile $ ale jak co to bierz :D sagem nigdy nie byl dobra firma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 NO ma ma lepszy bo 128x128pix a siemens tylko 101x80pix ale kolorkw maja tyle samo :P :D 4096. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 tak tyle samo ale wrazenie sprawia o niebo lepsze :P takie meine odczucie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...