N!3zn4j[]My Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Mam taki problem ze karta ta jest slabo wydajna mam zainstalowane najnowsze via 4in1 mam Wina Xp ktory jedzie na plycie K7vta3 v.3.0 athlonie 2200 zasilaczu 450W i dysq WD 100Gb. Mam malo fps i slabe wyniki w benchmarkach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 looooool.... z zazaleniem do nvidii. to jest normalka , widac obudziles sie z reka w nocniku jak ja:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 stary brakuje chyba najwazniejszej rzeczy jaka powinna znalesc sie w takim poscie ... JAKI MASZ WYNIK ??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 JAKIE MASZ WYNIKI ???? ILE FPS???? W JAKICH MARKACH??? JAKIE TAKTOWANIA GRAFY??? JAKICH STERÓW DO GRAFY UZYWASZ???? Troche wiecej szczegółów na drugi raz :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 pewnie porownywal wyniki do radzia 9700pro/9800pro i dlatego medzi ze niskie.. ja tesh mam niskie i nie narzekam :/ i tak niedlugo sprzedaje ten syf i moze jakiegos radoslawa qpie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N!3zn4j[]My Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 Hmm testow na benchmarkach nie robilem ale 80-100 fps w modach do hla to przesada.. na gfie 2 mialem 60-80 Pozatym qmplowi na radq 9000 chodzi wszystko o niebo lepiej niz mi... Wyniki porownywalem do mojej karty innych firm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 2 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2003 to dziwne byłęm posiadaczem tego creativa fx5600 ultra i niezauważyłęm szczególnie słabej wydajności na deflaut w 2k1 12300pkt a 2k3 powyżej 3000 więc całkiem przyzwoicie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N!3zn4j[]My Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nie wiem... mi tez sie wydaje dziwne... pozatym chodzi tak zarowno na windzie Xp jak i na 9x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 hm.. a mi na tym****** fxie 5600 od msi ut 2k3 dochodzi do max 60 fps:/ te fxy to najgorsze gowno jakie mialem. w benczach typu 3dmark niezle wypada , ale co z tego jak w grach o niebo gorzej. tylko dorwe zastepcza grafe , sprzedaje ten szmelc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...