keiename Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jak konfiguracja wentyli lepiej schlodzi nagrzewnice? Dwie "osemki" ;) czy jedna "dwunastka" ;) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 o chałas to 12 jest cichsza ale 8-semki to nie to samo 2x8 jest lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Proponuje 2 x 9,2 a procek powinien iść z WC spok na 11 x 166, mój na tyle idzie przy napięciu 2,05V. temp. max. 54C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 problem w tym ze nie mam miejsca na dwie dziewiatki :( Jak zwiekszam napiecie o 0.125 to Winzgroza sie nie odpala :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 problem w tym ze nie mam miejsca na dwie dziewiatki: to co to za nagrzewnica? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 jakas od opla 26x16x4. Na nagrzewnicy by sie zmiescily ale chodzi o mjejsce na dziure z przodu obudowy. Moge wyciac max 12x17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 23 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2002 problem w tym ze nie mam miejsca na dwie dziewiatki :( Jak zwiekszam napiecie o 0.125 to Winzgroza sie nie odpala :cry: A może po prostu się nie odpala z prostego i błahego powodu ze max na tej płycie to 1,85. Choć co jak co ale u mnie gdy dam +0,125 to i tak rusza na 1,75 ale widać nie zawsze musi tak być. Jak chcesz więcej napięcia to wal vmoda albo pogódź się z takim jakie masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...