drazek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jak w temacie. Mam założone podfoldery w folderze Skrzynka odbiorcze. Zawsze jak wchodze do OE musze je sobie "+" rozwinąć, a jestem leniwy i mi się nie chce. Gdzie to ustawic? A poza tym mogłby ktoś mi jasno wytłumaczyć jak wspomniany OE wrzucic do traya bo tylko miejsce na pasku zajmuje. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Pomocy! Nikt nie zna odpowiedzi na moje problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Dziwny problem. Nigdy tego nie widzialem. Nawet jak wszystkie zwine i zamkne program, to po uruchomieniu sa rozwiniete... Masz zaznaczona opcje "Przy uruchamianiu programu Outlook Express automatycznie przejdź do mojej Skrzynki odbiorczej."? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 tak mam przejzałem juz wszystkie mozliwe opcje, no przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ponawiam moje pytanie, bo niby to głupstwo ale za to upierdliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...