bkroy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam, jak nagrać płyte audio cd w nero wersja 5.5.10.0, tak aby słuchając na wierzy uzyskać najlepszy efekt?? Jakie ustawienia korektora w nero zastosować? Może są inne programy które lepiej przerabiają mp3 => audio cd?? Wszystkie uwagi mile widziane!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Korzystalem z Nero i MP3 CD Maker i wydaje mi sie ze oba programy robia to identycznie. Plik MP3 zostaje przekonwertowany na WAV i wypalony jako AudioCD. Przy takiej konwersji nie powinienes stracic na jakosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 urzyj nero 5.5.10.42, nagraj z predkoscia 8-12 DAO z symulacja zapisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Witam, panowie źle mnie zrozumieliście... Nie chodzi mi o to w jakim programie nagrać tak aby się płytka audio zapiasła poprawnie... Chodzi mi o to, jak ustwaić w NERO opcje korektora, tak aby słuchając na wierzy uzyskać fajny - najlepszy - efekt (jakie opcje włączyć: echo, pogłos, szum, poszerzenie stereo itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja tam zadnych nie wlaczalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 I jak gra płytka na wierzy?? No bo na pewno nie tak, jak na mp3 z dobrej karty muzycznej (ja mam akurat 6 kanałową) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Na wieży, tzn na moim sprzecie gra bardzo dobrze, ale tylko w zakresie na jakie pozwala MP3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 mp3 muszi miec wysokie bitrate wtedy na wiezy bedzie dobra jakosc dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...