2002JSQ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Niedawno padl mi wiatrak od grafy. Wyglada on tak: Ma on mocowanie po przekatnej. Chodzilem po sklepach i znalazlem bubla za 20PLN. Czy mozna kupic taki sam, oryginalny wiatrak z radiatorem lub jezeli nie, to mozecie cos polecic, aby pasowalo w miejsce starego oraz bylo ciche i wydajne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Na Allegro czasem sprzedają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tt crystal orb ... brachol ma i nie narzeka ... ma to wlasnie na jakims ati ale ja sie na ati nie znam i nie spamietalem numeru ... ja bede teraz montowal na grafie cooler z celiny 600 a wiec jak wolisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja teżna GF3 będę jakiś cooler z cefalona/athlona wsadzał bo takie małe pierdzidło jak ma ten radek w 1 poście to można sobie darować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tt crystal orb ... brachol ma i nie narzeka ... ma to wlasnie na jakims ati ale ja sie na ati nie znam i nie spamietalem numeru ... ja bede teraz montowal na grafie cooler z celiny 600 a wiec jak wolisz :P mam i powiem że troche głośny ale spokojnie można go zwolinić bo mój radziwlił jest zimny ( zawsze ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja będe na swojego Gainwarda przyklejał małego TITANA D3TB :) :) :) :) niestety nie da sie go zaczepic na dziurki dlatego bedzie przyklejony na thermopoxa :) a i tak te zasrane plastikowe zaczepy wyjeb***m i dalem srubki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 na wyjcu od Gainwarda sie zbyt nie da wyrobic....:( prawdobodobnie jest to jakis z serii ORB Thermaltake..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam Crystal ORBA i jestem z niego zadowolony ... Radzi sobie bardzo dobrze... te 6000rpm daje o sobie znać, jednak mi to nie przeszkadza :wink: Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 są teraz takie super ,fajne małe cooler mastery na taśmie termoprzewodzącej poszukaj na necie ,może u producenta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 Ja ci polecam coolerek od titana. Mam i nie nażekam jest całkiem cichy (bardziej cichy niż CrystalORB) i jest z full miedzi a nie jakieś alu/cu jak CrystalORB, jest też całkiem dobrze wyposarzony: pasta, różne zaczepy przelotki, radiatory na ram. No i ta CENA :!: ja kupiłem taki coolerek za 35zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2003 na wyjcu od Gainwarda sie zbyt nie da wyrobic....:( prawdobodobnie jest to jakis z serii ORB Thermaltake.....wpisz w googlach haslo Ideal Elethermal dalej juz sam bedziesz wiedzial co robic :P Niedawno padl mi wiatrak od grafy...jak nie krecisz rdzenia to styknie srednich rozmairow radiator - sam :) srednie rozmiary to np 55x55x35 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...