Skocz do zawartości
2002JSQ

Wiatrak do karty graficznej...

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno padl mi wiatrak od grafy. Wyglada on tak:

Dołączona grafika

Ma on mocowanie po przekatnej.

Chodzilem po sklepach i znalazlem bubla za 20PLN.

Czy mozna kupic taki sam, oryginalny wiatrak z radiatorem lub jezeli nie, to mozecie cos polecic, aby pasowalo w miejsce starego oraz bylo ciche i wydajne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tt crystal orb ... brachol ma i nie narzeka ... ma to wlasnie na jakims ati ale ja sie na ati nie znam i nie spamietalem numeru ...

ja bede teraz montowal na grafie cooler z celiny 600 a wiec jak wolisz :P

mam i powiem że troche głośny ale spokojnie można go zwolinić bo mój radziwlił jest zimny ( zawsze )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja będe na swojego Gainwarda przyklejał małego TITANA D3TB :) :) :) :) niestety nie da sie go zaczepic na dziurki dlatego bedzie przyklejony na thermopoxa :) a i tak te zasrane plastikowe zaczepy wyjeb***m i dalem srubki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ci polecam coolerek od titana. Mam i nie nażekam jest całkiem cichy (bardziej cichy niż CrystalORB) i jest z full miedzi a nie jakieś alu/cu jak CrystalORB, jest też całkiem dobrze wyposarzony: pasta, różne zaczepy przelotki, radiatory na ram. No i ta CENA :!: ja kupiłem taki coolerek za 35zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na wyjcu od Gainwarda sie zbyt nie da wyrobic....:( prawdobodobnie jest to jakis z serii ORB Thermaltake.....

wpisz w googlach haslo Ideal Elethermal dalej juz sam bedziesz wiedzial co robic :P

Niedawno padl mi wiatrak od grafy...

jak nie krecisz rdzenia to styknie srednich rozmairow radiator - sam :)

srednie rozmiary to np 55x55x35 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...