bako72 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wszyscy tak zachwalają nForca2, a tu wczoraj na różnych board'ach go zjechali (znowu mnie strasząc, bo kupiłem przecież abita NF7-SL - ale jeszcze kompa nie zdążyłem złożyć i się przekonać czy tak jest). Chodzi o nForca2 kontroler IDE pod WIN98 i XP, że niby wolno działa, nie można ustawić dla napędów trybu DMA i że najlepiej to wgrać te od microsoftu żeby nie było problemów. Czy problem jest tylko w WIN98 czy w XP też ? i czy najnowsze sterowniki do nForca2 załatwiają sprawę kontrolera IDE oraz dźwięku SS (albo który numer sterowników jest naprawdę godny polecenia). Czy 'serwis pak' do XP Pro i Home Ed. to ten sam plik, czy może są osobne wersje dla jednego i drugiego systemu ? - ponoć wymagane do aktualizacji sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Wydaje mi sie, ze SP jest do obu wersji jednoczesnie... Home'a nie uzywam, a jak ostatni raz go na oczy widzialem, to SP1 nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...