imnowak Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Hej, mam taki oto problem: zaklad pracy 30 kilometrow od domu, w obu miejscach kompy podlaczone do internetu. Klient chce, by bedac w domu mogl sie polaczyc z kamera podgladajaca jedna z maszyn, dokladniej mowiac podgladajaca monitor tej maszyny. I teraz chodzi mi o to, co za kamere musze wybrac oraz jakie oprogramowanie. Kontakt nie ma byc staly, chodzi o to by gosciu mogl sobie od czasu do czasu rzucic okiem na monitor tej maszyny. Dodam jedynie, ze na koszty specjalnie nie musze sie patrzec. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 to moze jakaskolwiek kamerka (na tym sie nie znam) i "wirtualny pulpit" ? ja przetestowalem ostanio to : http://www.tightvnc.com/ i fajne jest, i dziala, i sie nie "kszaczy" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...