Dr.Crash Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam. Poszukuję na gwałt linków do jakichkolwiek sklepów internetowych, gdzie mogłbym zakupić Thanderlate Volcano 7+. Niestety 4max jak i tutejszy sklepik nie ma tego na stanie. Czy ktoś orientuje się gdzie poza tym otrzymam ten cooler? Bardzo zależy mi na czasie! Z góry dziękuję! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Masz dwa takie na Allegro. Tyle ze po kosmicznych cenach... i najwczesniej za 3 dni :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 a w overclocking.com.pl nie ma ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Proszę uprzejmie oto firma gdzie spoko możesz zamówić Tt Volcano 7+, sam u nich kupowałem, a ceny są takie same jak na ''4Max'' firma naprawdę solidna istnieje już parę latek :), co do coolera, to wybór na 6 napewno nie będziesz żałował :):):) :twisted: :twisted: :twisted: http://www.discotech.waw.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Wielkie dzięki!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja tez chce takiego 'Thanderlate' ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Polecam www.discotech.waw.pl !!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 niestety w discotechu też już go nie mają. A ja potrzebuję to na sobotę, bo inaczej kasa przepadnie. Może ktoś jeszcze wie gdzie to można zakupić? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2002 ehhh sprzedłabym swojego komuś ale kasy nie mam na wc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...