Skocz do zawartości
Gość

Ku pamieci.

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadla mi wlasnie przed chwila w moje tytanowo- diamentowe, niescieralne palce dzisiejszy Super Express.

Moze nie byloby w tym nic dziwnego, bo przegladam ja codziennie, ale do rzeczy.

Otoz na stronie 9. ciekawy artykulik: "Swiec jarzeniowko..." I zdjecie grobu. Niby tez nic dziwnego- grob jak grob.

To co jest dziwne, to fakt ze ten grobowiec jest podswietlany, a zasilaja go baterie sloneczne. Pomysl pasujacy do informatyka ---> caseModdera.

Nie wiem jak wam, ale mnie sie to spodobalo.

Skusilibyscie sie na takie mieszkanko?

Dla zainteresowanych link: Fuerrot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie w polsce :? w naszym kochanym kraju to nawet znicza nie mozna drozszego postawic :| ale ogulnie to wypas kazdy by widzial z daleka :) a jaki efekt w nocy na cmentarzu taka luna swiatla :D mozna by UV zapodac i np napisy swicace w tym swietle :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuję klimatyzacje , abs oraz 4 poduszki powietrzne standardowo montowane w kazdej trumnie Necrolife. Pozatym przydalaby sie aparatura podtrzymująca biologiczne zycie organizmu - aby nie tracilo formy. I oczywiscie comiesieczny serwis - sprawdzenie oleju , makijaz , scinanie wlosow , paznokci.

Zostawcie martwych w spokoju - nie potrzebuja tego szalenstwa ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I można by szybkę tego ten, wydrapać na niej pokemona i katodkę do tego. I jakieś wiatraczki świecące może. Już widzę te bannery - "Zalman Funeral 8000+! Buy now!", "Chieftec Necro! 899$!".

W rzyć niech sobie te świecidełka ... :>

• Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi