srekal34 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Na początek przedstawię problem. Zamówiłem kartę Hercules Radeon 9800 w czwartek, 30 października. Powiedziano mi, że karta bedzie w poniedziałek, 3 listopada. No i zaczęły się schoy. Codzieennie przekładają date sprowadzenia karty. Dziś powiedzieli mi, że będzie w poniedziałek(czyli 10 listopada). Czy to normalne? Czy w innych sklepach też się tak długo czeka na niektóre części? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 a co to za sklep?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Gdzie zamowiles karte ? Zaplaciles za nia z gory ? No i napewno ten sklep ma jakis regulamin dotyczacy zakupu rzeczy u nich. Przeczytacj, napewno powinien byc punkt dot. czasu dostarczenia zamowionego towaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Sklep, to PTR, a zaliczkę dałem 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypiz Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 PTR dziadostwo nie sklep! Mieli mi kiedys myszke Microsoft IntelliMouse Explorer v3.0 sprowadzic... czekalem prawie dwa tygodnie, w koncu im podziekowalem i kupilem na Allegro. Zrobili sobie tluki siec sklepow w Polsce, poubierali ladnie polki sprzetem komp. i maja sie za powazna firme. NIE polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Sklep, to PTR, a zaliczkę dałem 100zl.ja bym chyba zrezygnowal i sobie w innym sklepie zamowil :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 PTR dziadostwo nie sklep! Mieli mi kiedys myszke Microsoft IntelliMouse Explorer v3.0 sprowadzic... czekalem prawie dwa tygodnie, w koncu im podziekowalem i kupilem na Allegro. Zrobili sobie tluki siec sklepow w Polsce, poubierali ladnie polki sprzetem komp. i maja sie za powazna firme. NIE polecam! Zależy jeszcze w którym mieście - w Lublinie są ok. Jak zamawiałem, to zawsze było na drugi dzień. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypiz Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 PTR dziadostwo nie sklep! Mieli mi kiedys myszke Microsoft IntelliMouse Explorer v3.0 sprowadzic... czekalem prawie dwa tygodnie, w koncu im podziekowalem i kupilem na Allegro. Zrobili sobie tluki siec sklepow w Polsce, poubierali ladnie polki sprzetem komp. i maja sie za powazna firme. NIE polecam! Zależy jeszcze w którym mieście - w Lublinie są ok. Jak zamawiałem, to zawsze było na drugi dzień. Byc moze w Lublinie sa OK, ja jednak szybko sie zrazam do takich firm... co sie bede z nimi sciaral... :P Jak nie potrafia szybko zalatwic, kupuje gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Samemu nic tam nigdy nie kupowalem, ale znajomy owszem. Przy kupnie czegos na zamowienie niestety to wyglada tak, ze czesci POWINNY byc na 2 dzien (w centrali w wawie nastepnego dnia), ale gornego limitu zadnego nie ma - tzn. beda, kiedy beda dla sklepu dostepne :( Najlepiej by bylo jakbys sie skontaktowal z centrala i powiedzial o problemie z przekladaniem terminow, w zwyklym sklepie co najwyzej mozesz ich pomeczyc psychicznie - "prosze mnie zapewnic ze ta karta bedzie tego dnia na 100%, a w razie gdyby nie bylo zwrot kosztow dojazdu do was"... czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Samemu nic tam nigdy nie kupowalem, ale znajomy owszem. Przy kupnie czegos na zamowienie niestety to wyglada tak, ze czesci POWINNY byc na 2 dzien (w centrali w wawie nastepnego dnia), ale gornego limitu zadnego nie ma - tzn. beda, kiedy beda dla sklepu dostepne :( Najlepiej by bylo jakbys sie skontaktowal z centrala i powiedzial o problemie z przekladaniem terminow, w zwyklym sklepie co najwyzej mozesz ich pomeczyc psychicznie - "prosze mnie zapewnic ze ta karta bedzie tego dnia na 100%, a w razie gdyby nie bylo zwrot kosztow dojazdu do was" spoko masz pomysl :) musze to kiedys gdzies zastosowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 W Białęj Podlaskiej jest tez jest spo 3 dni i juz sprzet jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...